Özellikle günümüzde en çok konuşulan konuşanlardan biri de FIFA’nın futbol tarihine geçecek herhangi bir kural değişikliği yapıp yapmayacağı. FIFA, futbolda yapılacak önemli kural değişiklikleri yönünde haberler çıkan medya organlarının gerçek haber yapmadığını ve böyle bir durumun söz konusu olmadığını belirtti. Takımların performanslarını yakından takip ederek Megapari üzerinden yaptığın kuponlarla kazanmaya başlayabilirsin. Megapari giriş ile tüm spor dünyasına giriş yapmanızı sağlıyor.

Kural Değişikliği Yapılmayacak

FIFA, geçtiğimiz günlerde futbolda yapacağı kural değişiklikleri hakkında tabiri caizse futbol severler tarafından topa tutuldu. FIFA’nın yaptığı açıklamaya göre bu tür bir durum söz konusu değil. Yapılan açıklama ise tam olarak şöyle: “FIFA'nın, oyun kurallarındaki deneysel değişiklikleri Hollanda'daki bir gençlik turnuvasında test edeceği yönünde son günlerde medyada dolaşan haberler, gerçeği yansıtmamaktadır.

FIFA'nın, haberlerde belirtilen değişikliklerin hiçbirini denemek konusunda şu anda bir niyeti olmadığına açıklık getirmek istiyoruz. Bu değişiklikleri, kendi içimizde veya Uluslararası Futbol Birliği Kurulundaki (IFAB) meslektaşlarımızla gündeme almadığımızı teyit ederiz” ifadelerine yer verildi.

Futbolda yapılacak değişiklikler konusundaki iddialar ise şu şekilde: maç devrelerinin 30 dakikaya indirileceği, takımlarda sınırsız oyuncu değişikliği yapma hakkı tanınacağı, taç atışlarının da aynı kornerler gibi ayakla kullanılabileceği, sarı kart gören oyuncuların ceza olarak 5 dakika boyunca maçtan çıkmak zorunda kalacağı. Ancak FIFA tarafından yapılan açıklamaya göre böyle bir şey söz konusu değil ve yapılan haberlerin tümü yalan.

Gelecek günlerde ise futbolda herhangi bir kural değişikliği yapılıp yapılmayacağı ise muamma. Yeni sezona yakından mercek tutmak için Megapari giriş işlemlerinizi şimdiden tamamlayın.