Sezona büyük umutlarla başlayan ama bir türlü istediği sonuçları alamayan Bursaspor'da taraftarlar yönetime isyan etti. En son TFF 1. Lig'de Ankaragücü ile karşılaşan Bursaspor, Ankaragücü'nden Eren Derdiyok'un harika bir performans gösterdiği mücadeleden 4-0 mağlup ayrıldı. Ankaragücü karşısında alınan ağır yenilginin ardından Bursaspor taraftar grubu Teksas, taraftarlar adına yönetime tepki gösterdi. TFF 1. Lig 7. Hafta mücadelesinde Ankaragücü'nü sahasında ağırlayan Bursaspor, maç boyunca varlık gösteremedi ve 4-0 gibi ağır bir yenilgi aldı. Sezon başından beri sürekli kötü giden Bursaspor’da alınan kötü sonuçlar ve çalkantılı süreç ve nedeniyle ile taraftarlar isyan etti. tipobet giriş

Futbolcular Da Protestolardan Nasibini Aldı

Maç oynandığı sırada farkın açılması üzerine Teksas türbininden yönetime istifa tezahüratları yükseldi. Maçın bitmesini beklemeden protesto etmeye başlayan Bursaspor taraftarları, Başkan Metin Adanur’a tepki gösterdi. Tribünlerden gelen tepkilerden oyuncular da nasibini aldı. Taraftarlar özellikle maç içerisinde sahadaki futbolculardan Emirhan Aydoğan’ı ağır bir şekilde protesto ettiler.

Sezon başından beri sürekli kötü sonuçlar alan Bursaspor'da ilk 7 hafta sonuca üç farklı teknik direktör görev yaptı. Mustafa Er ile sezona başlayan Bursaspor, daha sonra yönetim kurulu kararıyla Fatih Tekke ile anlaşmıştı. Fakat Fatih Tekke'nin de Bursaspor'daki teknik direktörlük kariyeri uzun sürmedi. Bursaspor yönetimi takımın başına en son Özcan Bizati’yi getirme kararı almıştı fakat Bursaspor başında ilk maçına çıkan Özcan Bizati’nin de çabaları kötü sonuçları durdurmaya yetmedi. Böylece 7 hafta boyunca sadece 1 kez galibiyet alabilen Bursaspor toplamda 5 puanla Lig'de 18 sırada yer aldı.