Havuç pantolon, yüksek bel pantolon tercihi olanlar için harika bir modeldir. Bel kısmının oradan aşağıya doğru birkaç pile ile model verilmiş, paçaları bol ilerleyen, genel olarak zayıf bayanların tercih ettiği bir pantolon çeşididir. Genellikle günümüzde tercih gören ve moda haline gelen havuç pantolon hem kot halinde hem de kumaş şeklinde bulunur. Kimi modeller dar paça olarak tercih görür. Kimi ise genellikle kot olan modeller boru paça dediğimiz bol paça şeklinde bizlerle buluşur.

Havuç Pantolonu Kimler Tercih Etmelidir?

Havuç pantolon, basen kısmını büyük gösteren bir pantolondur. Bu nedenle kalça kısmını yetersiz bulan bayanlarımız için tercih gören bir pantolon çeşididir. İnce bacaklı ve uzun boylu bayanlarımızın tercih edebileceği bir pantolon olup, herkesin severek giyebileceği bir alt giyimdir. Çeşitli renkleri ve modelleri bulunan havuç pantolon bankacılarımızın da tercih ettiği bir pantolondur. Çok güzel kumaş modelleri de mevcuttur.

Havuç Pantolon Nasıl Kombinlenmelidir?

Havuç pantolon, kombin edilmesi oldukça kolay bir pantolon çeşididir. Salaş bir tişört veya kazak ile kolaylıkla kombin edilebilir. Kumaş havuç pantolon tercih edenler de şık güzel bir gömlek ile kombin yapılabilir. https://www.tiffanytomato.com.tr/havuc-pantolon/   havuç pantolon modellerine bu site üzerinden ulaşıp satın alabilirsiniz.