Takım arabaları genellikle tamirhane ve atölyelerde tercih edilmektedir. En önemli avantajı ufak ve taşıma kapasitesinin fazla olmasıdır. Pratik ve ergonomik oldukları için çalışırken kolaylık sağlamaktadır. Otomotiv sektöründe ustalara rahat çalışma ortamı yaratıyor. Çekmeceler ve raflarının olduğu modellerle takımlarınızı her yer rahatça taşıyabilirsiniz. Taşıma kapasitesi 50 – 60 kg arasındadır. Elektro statik toz boya ile boyanmaktadır. Merkezi kilit sistemine sahiptir ve 2 anahtarlıdır. Frenli teker sistemi kullanılmaktadır. 2 sabit ,1 hareketli ve 1 frenli teker sisteminden oluşur.

İstenilen modelde ve ebatlarda takım arabaları üretilmektedir. İş yerinizin ihtiyacınıza göre tercih edebilirsiniz. Bu takım arabalarının üreticisi az sayıda olduğu için en uygun ve kaliteli yapanı tercih etmek gerekir. Bunun için size önerebileceğimiz firma Engin Metal’dir. Yıllardır bu sektörde olan ve kalitesinden ödün vermeyen firma isteklerinizi tam anlamıyla karşılayacaktır. Atölyelerde profil çelikten imal edilen çalışma tezgahı kullanılır. Elektrikli çalışma tezgahı modelleri için yandaki adrese tıklayabilirsiniz.

Takım arabaları dışında malzeme dolapları da sıklıkla tercih edilmektedir. Ağır malzemeleri saklamak için kullanılan bu dolapların taşıma kapasitesi 70 – 80 kg arasındadır. Bu dolaplar genellikle sanayi sektöründe , otomotiv , endüstriyel ve tamirhanelerde kullanılmaktadır. Bu dolaplar en az 1 mm kalınlığında sac kullanılmaktadır. Dışarıdan alınan darbelere karşı dayanıklıdır. Yangın sırasında malzemeleriniz güvence altında kalacaktır. Malzeme dolaplarının içlerinde hem raf sistemi hem de çekmece sistemi bulunmaktadır. Bu rafları isteğinize göre ayarlayabilirsiniz.

Ev ortamına uygun olmayan bu malzeme dolaplarına muadil olarak dosya dolaplarını tercih edebilirsiniz. Günümüz şartlarında evden çalışma ortamına geçildiği için çalışanlar , dosyaları evde tutmak zorunda kalıyorlar. Bu durumda dosyaların kaybolması ve dağınık bir çalışma ortamı oluşuyor. Dosya dolapları size ve çalışma ortamınıza ferahlık dosyalarınızı uzun yıllar saklama konusunda yardımcı olacaktır. Metal kilitli dosya dolabı 4 raf 5 gözden oluşmaktadır. Bu rafları manuel olarak ayarlayabilirsiniz. Rafların taşıma kapasitesi 45 – 50 kg arasında değişmektedir. Piyasada satılan kalitesiz dolaplar zamanla yamulmaktadır ve kilit mekanizması bozulmaktadır. Bu nedenle uzun ömürlü bir kullanım için kaliteli firmaları tercih edebilirsiniz. Bu ürünler büro ve ofis ortamında yoğun rağbet görür. Fakat günümüzde evlerde bile kullanılır. Bahçelerde ve otopark alanlarında kullanılmayan eşyaların saklanması için kullanılır. Lastik ve araba , takımların saklanması için idealdir. Rafların taşıma kapasitesi değişkenlik gösterir. Genellikle ağır tip çelik malzeme dolaplarında 100 kg'a yakın kapasitesi mevcuttur. Fakat metal dosya dolaplarında bu kapasitesi takribi 30-35 kg'dır.

Personel dolabı; mavi yakalı çalışanların elbiselerini saklanması için kullanılır. 2 li soyunma dolabı veya 6'lı soyunma dolabı gibi bir çok modeli mevcuttur. Bu ürünler çelik sactan imal edilir. Giyinme dolabı satın alırken kilit mekanizması seçeneği de mevcuttur. Asma kilit veya anahtarlı kilit gibi seçenekler bulunur. Arşiv dolabı modellerinde ise gömme kilit sistemi bulunur. Güncel soyunma dolabı fiyatları için yandaki bağlantıya tıklayınız.

Metal dolaplar günlük yaşantımızda hem dekorasyon hem iş alanında büyük yardımcı elemanlardır. İşçilerin ve mavi yakalı çalışanların elbise ve ayakkabılarının saklanması , cep telefonu emanet dolabı olarak kullanılması, malzeme saklama dolapları olarak kullanılması gibi bir çok farklı amaca hizmet etmektedir. Piyasada bir çok çelik dolap imalatçısı firma mevcut olabilir. Genellikle ucuz fiyatlara satılan çelik dolaplar hızlıca arıza yapabilir. Bu nedenle sektörde uzun seneler mevcut olan ve garanti süresi belli olan firmalardan alışveriş yapmak daha mantıklıdır. Daha detaylı bilgi almak ve fiyat teklifi için e-mail atabilir ya da telefonla iletişime geçebilirsiniz. En uygun ve yüksek kaliteli ürünlerin bulunduğu Engin Metal Çelik Dolap ’ı tercih edebilirsiniz. En kısa sürede size geri dönüş sağlayacaklardır.