İstanbul Yeni Havaalanı Transfer hizmetlerimizden evinizin konforunda faydalanabilirsiniz. Firmamızdan net fiyattan vip transfer, lüks araç transfer hizmeti alabilirsiniz. İşletmemizi değerli kılan birçok faktörler bulunuyor. Firmamız basit transfer firması değildir. Dolaysıyla geniş hizmet katalogları sunuyoruz. Saygın ve eğitimli kadrolarımızla birlikte garantili olarak hizmeti sunuyoruz. Firmamız İstanbul geneline transfer hizmeti sunuyor. Ancak ağırlıklı olarak İstanbul  otellerine hizmet sunuyoruz. Yurtdışından veya yurtiçinden havalimanından İstanbul otelinize erken saatte ulaşmanızı sağlıyoruz.

Beklentinizin Çok Üstünde Bir Hizmet

 Karşılaşacağınız hizmet sizlere yabancı gelebilir. Ancak hak ettiğiniz ve verdiğiniz bedelin karşılığını da fazlası ile alacağınız bir firma ile çalışmak istiyorsanız, istanbulairporttransferx.com firması olarak biz size hizmet vermeye her zaman hazırız. Son derece konforlu ve rahat araçlar ile ulaşım ihtiyacınızı ortadan kaldırıyoruz.

 Farklı güzergahlara ulaşımınızı gerçekleştiriyor ya da havaalanında sizleri de karşılayarak, otellerinize kadar sizlere eşlik ediyoruz. Konforun olduğu bir ulaşımda beklentilerinizi sizlerden çok daha fazla düşünerek, güven ve özverili yaklaşımı da özelliklerimize dahil ediyoruz. Sizlerin istediği yaklaşım ile kaliteli ulaşımı birleştirerek, sahip olmak istediğiniz özel ulaşım hizmetini ayaklarınıza kadar getirip, sunuyoruz.

Memnun Kalacağınız Bir Deneyim

Her ne kadar daha önceden transfer hizmeti alarak, küçükte olsa yaşadığınız sorunlarınız oldu ise, bizler o izlenimleri aklınızdan silerek, yeni ve beyaz sayfa açmanın garantisini veriyoruz. Böylelikle İstanbul Yeni Havaalanı Transfer İstanbul transfer hizmetimizden memnun kalacağınız bir deneyim yaşayarak, bu hizmetlere olan bakış açınız olumlu yönde değişecektir. Zira bizim önceliklerimiz dâhilinde olan bir husus da, müşterimizin memnuniyetidir. Bunun için gerekli şartları oluşturarak elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz.

Transfer Hizmeti Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

İstanbul Yeni Havaalanı Transfer hizmeti alırken birçok ayrıntılara dikkat etmelisiniz. Bu hizmet modelinde garanti faktörü son derece önemlidir. Garantisiz transferlerden mağduriyet yaşayabilirsiniz. Araç transferinde firmanın pratik bir şekilde de hizmet sunması önemlidir. Zaman kaybı yaşamadan aktivitelerinize erken sürede ulaşmanız sağlanmalıdır.

Araç transfer hizmetinde mali açıdan etkilenmemeniz açısından uygun fiyat tarifesi de önemlidir. Yüksek ödemeler yapmanız ekonomik yönden zarar etmenize neden olur. Bu nedenle İstanbul ziyaretinizde kalitesiz transfer firmaları yerine deneyimli transfer firmamızı tercih etmenizi tavsiye ederiz.

Transfer Hizmetinin Sağladığı Hizmetler

Firmamız ile iletişime geçerek transfer hizmetinin sağlayacağı tüm ayrıcalıklardan faydalanmak mümkündür. Kaliteli ve konforlu transfer hizmeti almak isteyen müşterilerimiz, bize ulaştıktan sonra transfer hizmeti için gün ve saat belirlenir. Müşterilerimizin isteği doğrultusunda talep edilen marka ve modelde araç belirlenir. Belirlenen gün ve saatte uzman ve profesyonel şoförlerimiz havaalanında talep edilen araçla hazır olarak bekler. Müşterimizin havaalanında beklemesi gibi bir durum kesinlikle söz konusu değildir.

Müşterimiz, havaalanına gelmeden hazır olarak bekleyen elemanlarımız belirlenen otel veya konaklama yerine kısa ve güvenli bir şekilde ulaşmanızı sağlayacaktır. Ticari taksilerde meydana gelen eşya çokluğu transfer hizmetimizde asla sorun değildir. Eşya miktarına veya uzun mesafe gibi hiçbir sorun müşterimizin transfer hizmeti almasına engel olmayacaktır. Uzman ve profesyonel elemanlarımız eşliğinde İstanbul Yeni Havaalanı Transfer hizmetinden faydalanmak için tüm detaylara firmamız ile iletişime geçerek ulaşabilirsiniz.

Transfer Aracının Özellikleri

İstanbul Yeni Havaalanı Transfer sırasında aracın teknik özellikleri, görsel yapısını ve konforunu görebilirsiniz. Transfer aracı yüksek kalitede üretilen bir araçtır. Hem dış hem de içsel olarak lüks bir görsele sahiptir. Elbette hepiniz transfer aracı görmüşsünüzdür. Transfer aracının özellikleri oldukça fazladır. En belirgin özellikleri şu şekilde sıralanabilir.

•            Kalabalık çocuklu aileler için araçta bebek koltuğu bulunur

•            Havalandırma yeterli seviyededir. Talebe göre ayarlanabilir

•            Klima sıcak ve soğuk verme özelliğine sahiptir. Talebe göre farklı şekilde ayarlanır

•            Özel hijyen kurallarına uygun ortopedik yastık bulunur

•            Özel ışıklandırma sistemi bulunur. Tercihe göre loş bir ortam yaratılabilir

•            Yüksek seviyede konforlu ve emniyeti bulunur