Deneyimli Portekizli teknik direktör Jesualdo Ferreira, Xavi Hernandez ile Katar'da

Sık sık tekrarlanan bir görüştür. Ricardo Quaresma o zamandan beri Ferreira'nın kendisini en iyi anlayan koç olduğunu ve antrenmandan sonraki uzun sohbetleri hatırladığını söyledi. Hulk da hemen hemen aynı şeyi ifade etti. Geçtiğimiz günlerde güçlü forvet, Koç olmanın yanı sıra, iyi bir öğretmen dedi.

Bu, Radamel Falcao'nun yorumlarıyla çınlıyor. Kolombiyalı, Bir forvetin ne yapması gerektiğini bana öğreten Jesualdo Ferreira idi dedi. Bu, fikirleri aktaran bir koç.

Nuno bunu kucakladı.

Wolves menajeri, bana bir eğitim seansını doğru şekilde nasıl hazırlayacağımı gerçekten gösteren ilk menajerdi diye açıklıyor. Çok uzun sohbetler yaptık. Futbol hakkında, oyunun üçgenleri hakkında saatlerce konuşmak harikaydı.

Panathinaikos'ta kısa bir süre birlikte geçirdikten sonra hem Nuno hem de Gomes kendi yollarına çıktılar. Nuno Wolves'ta, Gomes şimdi Almeria ile İspanya'da. Ancak eski usta, futbol misyoneri olarak çalışmalarına devam ederek daha maceracı oldu.

Zamalek ile Mısır'da, Katar'da ise Al Sadd Casino Siteleri ile bir başlık oldu. Ağustos'ta Ferreira, Brezilyalı devler Santos'a koçluk yapıyordu, oyuna olan tutkusu azalmamıştı.

Şimdi Boavista ile Portekiz'e geri döndü.

Gomes, 74 yaşında olduğu için inanılmaz, diyor.

Tüm bu hayranlarıyla Brezilya gibi coşkulu bir ülkeye gitmeye zorlanmıştı ve bu mücadeleyi iki eliyle de üstlendi. Bu yaşta çalışmak için aynı enerjiyi ve tutkuyu hissettiği çok iyi bir işaret. O diğer koçlara örnek.

Nuno hala o yaşta olacak mı?

Bunun düşüncesi bile bir kahkaha atmaya ve başını sallamaya yeter.

Bilmiyorum diyor. Nasıl gittiğimi biliyorsun. Günden güne.