Etek modelleri arasında bulunan kalem etek ince ve vücudu saran yapısı sayesinde bu adı almıştır. Vücudun sarılmasıyla tamamen uzun modeller ve kısa kalem eteklerin tasarlanması ile kadınların farklı eteklere sahip olması sunulmuştur. Klasik modellerden ziyade yürüyüş esnasında bile giyilen kalem etekler rahatlığı sağlar.

Spor olan modellerin haricindeki yırtmaçlı ve kemer detaylı olanlar da mevcuttur. Daha kibar bir görünüm sağlayan düz tek renk olan hafif detaylardan ulaşan kalem etek özel günlerde giyilen bir etek modelidir.

Midi Boy Kalem Etek

Kalem etekler içerisinde farklı detayların olması gibi uzunluklarının da farklı olmasıyla çeşitli modellerin tasarımı yapılmaktadır. Midi boy kalem eteklerin son dönemin popüler etek modelleri arasında olması da kadınların dikkatini çekmeyi başarıyor. Kalem etek günlük yaşamda ve iş hayatında kadınların gözdesi olan bir etek modelidir.

Bacakları saran yapısı ve kumaş dokusu sayesinde özel günlerde ve iş kadınlarının gözde parçası olarak kadınlara kıyafet seçeneğinin fazla olmasını sunuyor. Kalem etek modellerini incelemek ve satın almak için https://www.roman.com.tr/kalem-etek  sitesini ziyaret edebilirsiniz.