Multivitamin

Vücudunuzun ihtiyacı olan vitamini almasında Multivitamin yardımcı olabilir. Kapsül olarak, sıvı şişe olarak, tablet – şurup olarak tercih edebilirsiniz. Ürünün üretim şekli, içeriği farklı olabilir. İhtiyaç duyulan vitamine göre seçim yaparak alabilirsiniz.

Multivitamin Şurup Argivit

Çocuklara özel üretilmiştir. Çocuklardaki boy kısalığı ya da iştah düzenlemesi konusunda yardımcı olabilir. GMP koşullarında üretilmiştir. İçeriğinde magnezyum, C vitamini, B1 vitamini, B3 vitamini gibi pek çok vitamin bulunmaktadır. Alkol, gluten ya da paraben içermemektedir.

Multivitamin 30 Kapsül

Vitamin ihtiyacının kapsül olarak karşılanmasında yardımcı olacaktır. 30 kapsül şeklinde oluşturulmuştur. Yetişkinlerin kullanımına uygundur. 13 vitamin, L karnitin, 9 mineral bulunmaktadır. İçeriğinde ise ana madde olarak zeytin yaprağı bulunmaktadır.

Kapsül Multivitamin

Kapsül olarak da üretilen multivitamin günlük ihtiyaç duyulan mineral ve vitaminlerin alınması konusunda yardımcı olur. Gün içinde daha enerjik olmanızı destekler. Yorgunluk belirtilerinin ortadan kalkmasında fayda sağlar. Glüten içememektedir.

Multivitamin Mineral Tablet

Vitamin E, B12, B3, B2-1-5 gibi vitaminleri içermektedir. Aynı zamanda krom, inositol, tiamin, beta karoten gibi içeriklerden oluşmaktadır. Tablet halindedir ve günlük kullanıma uygundur. Kullanım önerisi yemeklerden sonradır. Yapay ve aroma kullanıcılar içermemektedir.

Sunulan ürünler multivitamin kapsül, tablet, şurup gibi seçenekler üzerinden belirlenebilir. Günlük kullanımlarınız için uygun olan ürünleri sipariş etmek için online işlem yapabilirsiniz. Sipariş vermenizin ardından en kısa süre içinde teslim edilecektir.

Siz de tüm multivitamin ürünleri için https://www.welldermo.com/multivitamin adresini ziyaret etmelisiniz.