Teknik yalıtım her binada öncelik altına alınması gereken bir yalıtım sistemidir. Teknik yalıtım işlemleri binayı zeminden çatıya tam olarak korumaya yarayan, özellikle binaların dış etkenlere karşı benzersiz bir biçimde dayanıklı olmasını sağlayan ve dolayısı ile binaları kötü hava koşullarından tam olarak koruyan bir dizi yalıtım işlemlerini kapsamaktadır. Binalarda bulunan boru sistemlerini su kaçaklarına, gaz kaçaklarına, ısı kaçaklarına karşı teknik yalıtım sistemleri sayesinde rahatlıkla koruyabilirsiniz. Tüm bu işlemler sayesinde enerjiden yüksek oranda tasarruf sağlar, enerji kaçaklarının önüne profesyonel tekniklerle geçebilirsiniz.

Ode teknik yalıtım ürünleri inşaat ve tesisat sektörlerinde öne çıkan bir yalıtım ürünü markasıdır. Ode teknik yalıtım ürünleri binalarınızda kullandığınız atık su, kanalizasyon, ısı sistemlerinde kullanılan boru ve kanal sistemlerini binanız içerisinde veya dışarısında yalıtım yapmaya yarayan ürün gruplarıdır. Borularınızda kullanacağınız flex folyolu boru yalıtım ürünleri, cam yünü yalıtım ürünleri, kanal ve giderleriniz için kullanacağınız levha yalıtım ürünleri, ses yalıtımında kullanılan nfaf yapışkanlı ses yalıtım ürünleri ile bina içerisinde ısı kaçaklarını, nem kaçaklarını, su baskınlarını, ve ses kaçaklarını engelleyebilirsiniz. Ode teknik yapı yalıtım ürünleri dünya üzerinde bilinen en iyi teknik yalıtım ürünleri arasında yer almakta ve türkiye’de oldukça sık kullanılan, ülkemiz iklimlerine uygun ürünlerdir.

Ode teknik yapı yalıtım ürünleri Bursa’nın öncü yapı malzemeleri markası olan Birlik Çatı’da karşımıza çıkıyor. Birlik çatı en beğenilen ode teknik yapı yalıtım ürünlerini biz Bursa’lılar için ulaşılabilir kılıyor. Uygun fiyat garantisi, orijinal ve en kaliteli ode teknik yapı yalıtım ürünlerini satın alabilmek için Birlik Çatı’yı ziyaret etmeniz yeterli. Yapılarınız için en kaliteli ürün gammını sunarak, kolay ulaşılabilir hale getiriyor, aynı zamanda kolay ödeme seçenekleri, kredi kartına taksit imkanları ve toplu alışveriş imkanı ile avantaj sağlıyor. Birlik çatıda stok problemi olmadığı gibi, üretim yaptığınız imalat alanlarınıza yapılacak hızlı ve kolay teslimat ile ara vermeden üretime devam edebilirsiniz. dilediğiniz zaman ürünleri yeniden temin edebilir ve kaliteli yapılar ortaya çıkarabilirsiniz. Ode teknik yapı yalıtım ürünlerinin tamamını birlik çatıdan temin edebilirsiniz. Detaylar İçin; https://www.birlikcati.com.tr/ode-teknik-yapi-yalitim-urunleri