Pasha De Cartier Modeli

Cartier, bu gün dünya da hem tasarımını yaptığı saatlerle hem de mücevherlerle adından sıklıkla söz ettirir. Kedine özgü tasarımlar değerli taşlarla birleşince bambaşka bir boyut kazanır. Hal böyle olancada saatler hem tasarımları hem de fiyatları ile üst bir nokta da yerini alır. Bütün dünya da birçok ünlü tercihini bu markadan yana kullanılır.  Markanın ikonikleşen modellerinden biri de Pasha de Cartier olmuştur. Cartier saat koleksiyonları gündeme geldiği zaman karşımıza geniş bir ürün yelpazesi çıkar. Bundan dolayı son zamanlarda Cartier farklı koleksiyonlarıyla ilgi çekmeyi başarmaktadır. Pasha de Cartier de son zamanların favori tasarımlar arasında yer almaktadır.

Pasha De Cartier Modeli Özelikleri

Model ilk olarak 1943’lü yıllarda üretilmiştir. En karakteristik özelliği ise saatin kasasına zincirle sabitlenen tepe koruması olmuştur. Zamanla tasarıma özellikler eklense de ana hatlarına dokunulmamıştır. Modelin beyaz veya sarı altından üretilen yine değerli taşlarla süsleme yapılan tasarımları da mevcuttur. Böylece tam da aradığınız kalite standartlarına uygun bir şekilde saat alabilmeniz mümkün olacaktır.

Değerli taşlar saatin kasasında yer alabileceği gibi kurma tepesinde de yer alabilir. Fiyatları noktasındaki değişiklik bu özellikten ileri gelir. Bu seri içerisinde çok değerli parçalar da yer alır.  Ayrıca dikkat çeken bir özellik ise modellerin su geçirmez özelliğe sahip olmalarıdır. Ayrıcalıklı olarak üretilen bu parçalardan birine sahip olmak için https://entropia.club/tr/product-category/cartier-modelleri/erkek-saatleri/pasha-de-cartier-erkek/ adresini tıklayın.