Özellikle günümüzde şahmeran bileklik en çok tercih edilen ürünlerdir. Buna istinaden pırlanta şahmeran bileklikler kadınların ilgisini çeken modellerdir. Bu bileklikler her yaştan ve her zevkten kadına hitap eden modellerdir. Bununla birlikte tasarlanmasında çok çeşitli modelleri vardır. Özellikle şahmeran bileklik modelleri sade tasarımları ile oluşan modellerdir.

Kadınlar tarafından günlük olarak birçok kıyafet ile kombinlenebilir. Aynı zamanda modern çizgileri ile özel davetlerde tercih edilen ürünlerdir. .Şahmeran bileklik modellerinde genellikle çiçek desenler, yıldız figürü, Fatma ana eli, kar tanesi imgesi gibi figürler kullanılır.

Şahmeran Bileklik Modelleri

Şahmeran bileklik modelleri özellikle son günlerde trend olan modellerdir.  Kadınlar tarafından en çok tercih edilen modelle r8 yıldızlı şahmeran, kuzey yıldızı şahmeran ve altın bileklik modelleridir. Genellikle bu modeller yaz ve kış tüm kıyafetler de kullanılır. Şahmeran bileklikler de işçiliğinde kullanılan altın 14 ayar veya ya da   22 ayar şeklindedir. Şahmeran bileklik modelleri genellikle işçiliğine, ayarına ve bağlı olarak değişkenlik gösterir. Şahmeran bileklik modellerinden en çok tercih edilen kuzey yıldızı modelidir. Bu modelde yeşil atın kullanılmıştır.

Sizler de şahmeran bileklikleri incelemek ve zevkinize uygun olan modeller de bilgi almak için https://www.lizaypirlanta.com/altin-sahmeran-bileklik  ziyaret edebilirsiniz.