Fenerbahçe ve Galatasaray ligin 24. Haftasında derbilerini tamamladı ancak kavgaları bitmedi. Karşılaşma bittikten sonra tüm hafta Mustafa cengiz ve yöneticileri kadıköy deplasmanında bize iyi davranılmadı iyi karşılanmadık dedi.

Covid salgınından dolayı seyircisiz oynanması gereken stada 3 bin kişinin alındığını söyleyen Galatasaraya video ile karşılık geç kalmadı. Tribünün ve stadın videolarını izleten ve videonun içerisinde Başkan Mustafa Cengiz’e kimliğinin sorulduğu iddiaları da yalanlandı. Galatasaray da ki topçuların da protokole yaptığı hareketler de bu karelerde yer aldı. bedava bahis siteleri ve bonus veren siteler için betist üyelik adresini ziyaret etmenizi öneririz

Bir Yanlış Varsa Kulübe ait değildir.

Ortada çok ciddi bir suçlama var. İftira, yalanlar var. Bu durumu biz yaratmadık onlar yarattı. Hem yalan söylüyorlar hem de bilgi yetersizliği yapıyorlar. Gençlik spor il müdürlüğünün protokole kabul ettiklerinin yetkisi Gençlik spor il müdürlüğünündür. Bilgilerinin yetersiz kaldığı konu budur. Ortada herhangi bir yanlış var ise bu bize ait değildir. Sözlerini kullandı.

Nerde 3 Bin Kişi?

Tribünde Kapasite zaten 1265 kişilik. 250’ye yakın kişi var ve tribündeki en üstler zaten bomboş. Üst katta da alt katta da bir tane insan yok. Ya hatanızı kabul edip çıkıp özür dileyeceksiniz ya da yalan söylediğinizi kabul edeceksiniz. Karşı tarafın bahsettiği gibi bir durum söz konusu değildir. 250 kişi olduğu da zaten yöneticiler tarafından tespit edildi cümlelerine yer verdi.