Geçtiğimiz günler de gerçekleşen İtalya Birinci Futbol Ligi'ne katılan ve kendisini zirveye taşımayıı başaran Milan, Inter, Juventes ve Lazio'nun takım golcüleri, Seria A maçlarında atmış oldukları goller ile dikkatleri üzerlerine toplamayı başardılar. Büyük şampiyonluk için mücadele veren bu takımların, golcüleri de zirvede olmak için üstün başarı elde ettiler.

Takımların Golcüleri Ünlü İsimler Bir Kez Daha Başarılarını Konuşturdular
 Seria a sezon maçlarına katılım sağlayan Juventus futbol takımı, Portekiz asıllı 36 yaşındaki  oyuncusu Cristiano Ronaldo, İsveç'in başarılı 39 yaşındaki başarılı futbolcusu Zlatan İbrahimovic Milan futbol takımında, Inter futbol takımının genç ve dinamik 27 yaşındaki Belçikalı futbolcusu Romelu Lakaku ve aynı zaman da geçen yıl da kendisinden söz ettiren ve gol kralı olan, Lazio futbol takımının formasını giyen 31 yaşındaki Ciro Immobile lig sırasında atmış oldukları goller ile maçın gidişatını değiştirerek takımlarının galibiyetini üstlendiler. Gol kralı olan başarılı futbolcu Ciro Immobile'nin yer aldığı Lazio futbol takımı, her ne kadar şampiyonluk maçlarında puan kaybederek rakiplerinden zayıf konuma gelmiş olsa da zirvede kalma iddiasını devam ettiriyor. 21 haftasını geride bırakan Lig'de, atmış olduğu 16 gol ile Ronaldo zirvede görünen isim oluyor. Ronaldo'yu 14'er gol ile İbrahimovic, Lukaku ve Immobile takip ediyor. Ayrıca dört başarılı futbolcuda da hat-trick başarısını gösteren henüz çıkmadı.  bedava bahis siteleri ve betist üyelik için betmatik incelemesi adresini ziyaret etmenizi öneririz

Zirvedeki İsim: Cristiano Ronaldo
 Juventus futbol takımında 3. sezonu ile devam eden başarılı futbolcu Ronaldo, göstermiş olduğu üstün başarılar ile takımını gündemden düşürmüyor. Seria A sezon maçlarına katılan takımının, sadece bir maçında forma giyemeyen futbolcu, çıkmış olduğu 17 maçtan 16'sında gol atarak gol krallığının sahibi oldu. Bu gollerin 4'ünü ise penaltı atışlarından kaydettiği açıklandı. Aynı zaman da Ronaldo, çıktığı toplam 6 maçta 2'şer kez gol atarak da takımına büyük bir sevinç kazandırdı. Lig boyunca bir maç eksik ile devam eden Juventus futbol takımı, Lig'in lideri olan Milan futbol takımından 7 puan geride kalarak almış olduğu 42 puan ile 3. sırada takip ediyor. Ayrıca Lig boyunca toplam da 41 gole sahip olan takımın gol sevincinin neredeyse tamamının Cristiano Ronaldo sayesinde yaşandığı biliniyor.

Milan'ın Başarı Kaynağı
 Milan futbol takımına 8 yıl aradan sonra dönen İbrahimovic, kırmızı siyah giymiş olduğu forma ile başarılarını göstermeye devam ediyor. 21 hafta devam eden Lig'de yaşamış olduğu sakatlık nedeni ile forma giyemeyen futbolcu, Seria A maçlarında girmiş olduğu 11 maçta 14 gol atarak farkını gösterdi. Başarılı oyuncu 14 golün 3'ünü penaltıdan kayıtlara geçirdi. Tecrübeli futbolcu girmiş olduğu 6 müsabakadan 2'şer gol atarak başarılı bir şekilde ayrıldı. Futbolcunun yer aldığı Milan futbol takımı, 49 puan ile lider takım unvanını almayı başardı. 21 haftada toplam da 45 gol atan oyuncu, takımının yarı yarıya gol başarılarını paylaşmış oldu.

Gol Başarılarına İki İsim Daha Eklendi
 Inter futbol takımında yer alan Belçika asıllı futbolcu Romelu Lukaku, çıkmış olduğu 20 maçta 14 gol atarak takımının gol kralı olmayı başardı. Bulunduğu takımda toplamda 51 gol atarak, golcü   olarak bilinen takımına büyük katkı sağladı. Şampiyonluğa adım atan Ilter, 47 puan ile 2. sırada yer alıyor. Ayrıca Seria A'nın geçen sezon gol kralı olan Ciro Immobile, bu sezonda ligde 19 maça çıkarak 14 kez attığı goller ile gündeme geldi. Toplam da 21 hafta süren sezon da toplam 36 gol atan oyuncu, Lazıo futbol takımını 5. sıraya koymayı başardı.