Bir restoran açmak ve işletmek oldukça zor bir görev olabilir. Kapılarınızı müşterilerinize açmadan önce hatırlamanız ve dikkat etmeniz gereken çok şey vardır. Her restoran sahibi, doğru aletlerin, mutfak ekipmanlarının ve malzemelerin ne kadar önemli olduğunu bilir. Lezzetli yemeklerinizi pişirmek için aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda tava türü var. Neye ihtiyacınızın olduğunu ise bilmek zordur.

Mutfak Express garantisiyle sizlere sunduğumuz her ihtiyaca uygun kaliteli tavaları inceleyin!

Altınbaşak Balık Tava 24 cm

24 cm çap, 1,8 mm kalınlık, 45 mm yükseklik, 1,74 lt kapasite, 0,8 kg ağırlığa sahiptir. Birçok pişirme ve kızartma işini paslanmaz kapağı sayesinde, maşa ve çatal kullanmadan yapabileceğiniz özel tasarım bir tavadır.

Altınbaşak Masterchef Sos Tava 20 cm

20 cm çap, 3,5 mm kalınlık, 90 mm yükseklik, 2,54 lt kapasite, 0,99 kg ağırlığa sahiptir. 3,5 mm ideal gövde kalınlığı, iç yüzeyde uygulanan profesyonel yapışmaz kaplama, zımparalı alüminyum dış yüzey, gövdeye özel alaşım perçinlerle sabitlenmiş ergonomik ve paslanmaz çelik boru saplara sahip bu seri, profesyonellerin tercihlerinin başında gelmektedir.

Altınbaşak Milenyum Kızartma Tavası 22 cm

22 cm çap, 3,2 mm kalınlık, 42,2 mm yükseklik, 1,13 lt kapasite, 0,57 kg ağırlığa sahiptir. Profesyonellerin en önemli tercihlerinden biri olan Lazzetti serisi ile aynı gövdeyi paylaşan Milenyum serisi, kullanılan paslanmaz boru sapları ile önemli bir alternatif oluşturuyor.

Altınbaşak Masterchef Krep Ve Omlet Tava 20 cm

20 cm çap, 3,2 mm kalınlık, 26,2 mm yükseklik, 0,53 lt kapasite, 0,47 kg ağırlığa sahiptir. 3,5 mm ideal gövde kalınlığı, iç yüzeyde uygulanan profesyonel yapışmaz kaplama, zımparalı alüminyum dış yüzey, gövdeye özel alaşım perçinlerle sabitlenmiş ergonomik ve paslanmaz çelik boru saplara sahip bu seri, profesyonellerin tercihlerinin başında gelmektedir.

Unutmayın, Mutfak Express olarak 1957 yılından gelen sektör tecrübemizle en iyi ve en uygun endüstriyel mutfak ürünlerini beğeninize sunuyoruz. Güvenle alışveriş yapabileceğiniz sitemizde büfeniz, restoranınız, kafeniz ya da yemekhaneniz için tüm endüstriyel mutfak ekipmanlarınızı anında temin edebilirsiniz!