Yeni transferini yapan Trabzonspor, ilk 11’deki maçta oyuncunun eski takımı olan Gençlerbirliği ile mücadele için sahaya çıktı. Abdullah Avcı ise oyunu geriden kurarak gelme görevini verdiği Berat Ayberk Özdemir, 22 yaşında genç oyuncu olarak sergilediği performans neticesin de takdir topladı. Trabzonspor formasını hemen bırakmayacak gibi gözüküyor. Casino

Berat Ayberk Hangi Pozisyonda Oynadı?

Sloy Oyunları  Trabzonspor'un ara transferlerinden sadece biri olan Berat Ayberk Özdemir, 22 yaşındaki futbolcu ön libero da yer aldı. Bordo Canlı Rulet   Mavi formayı ilk kez hafta içerisinde Konya-Trabzon maçında giyen Berat Ayberk Özdemir, 74'te Abdulkadir Ömür'ün yerine oyuna sokuldu. Berat Ayberk Özdemir, dün (Cumartesi) Baker'in ceza yemiş olması sebebi ile ilk defa 11 içinde yer alıp sahaya çıktı ve eski takımı olan Gençlerbirliğine karşı maçta savaştı.

Yeni Oyuncu Performansı Göz Doldurdu

Abdullah Avcı, Berat Ayberk Özdemir’e oyun içinde geriden kurup saha içinde aktiflik gösterme görevleri verildi. Genç futbolcu bu verilen sorumluluğu gereği gibi yerine getirdi. Takım ile yeni uyum sürecinde olmasına rağmen, Berat ekiple uzun vakittir oynuyorcasına güzel performans gösterip başarısını istatistiksel olarak da yansıttı.

Girdiği 11 tane ikili mücadelede 8 tane galibiyet yaşayan Berat Ayberk Özdemir, 4 kere de topa hâkimiyet sağlayıp rakibin atak mücadelesine geçit vermemiş oldu. Özdemir ilk defa oynadığı maçta formasına sahip çıkıp giydiği formanın hakkını vereceği gözlemlendi.

Formun Üstü

Formun Altı