Tredylodi 2008 yılında faaliyete geçmiş olan E-ticaret sitelerinden biridir. Hem ürün skalası olsun hem de müşterilerinin memnuniyeti açısından olsun kaliteli hizmet sunmaktadır. Güvenli alışveriş ortamında tüm bilgileriniz 256 Bit SSL ile korunmaktadır. Kadınların bir numaralı merakı olan moda üzerinde de oldukça fazla kategoriye sahiptir. Bunun yanı sıra erkekleri de düşünmeyi ihmal etmemiş olan site içerisinde oto aksesuarları da bulabilirsiniz.

Giyim alanından elektroniğe, hırdavat, pet shop olmak üzere birçok ürün ile siz değerli kullanıcılarına sunmaktadır. Ürünlerinizi site üzerinden kredi kartı ödeme yöntemiyle satın alabilirsiniz. Hatta her banka kartına 9 aya kadar taksit imkanıyla da sizlere kolaylık sağlar. Bunların dışında aldığınız ürünlerde memnun kalmama gibi bir durum olursa eğer sizlere 14 iş günü içerisinde %100 iade garantisi verir. Aldığınız ürünler aynı anda kargoya verilir ve eğer site üzerinden 200 TL ve üzere alışveriş gerçekleştirirseniz ücretsiz kargo seçeneği sizleri bekliyor olacak.

Trendylodi Aksesuar

Trendylodi hem kadınlar hem de erkekler içinde çeşitli aksesuarların olduğu kategoriye sahiptir. Yaklaşık olarak 10 binden fazla aksesuarın bulunduğu bu kategoride gümüş malzemeden yapılmış ürünlere de rastlamak mümkündür. Oldukça uygun fiyat yelpazesine sahip olan ürünler hem kaliteli hem de oldukça göz alıcıdır. Farklı ürün arıyorsanız Trendylodi sizler için doğru adres olacaktır. Aynı zamanda sevdiklerinize de oldukça uygun fiyatlara sahip ve bir o kadar kaliteli ürünler satın alarak özel günlerde hediye edebilirsiniz.

http://trendylodi.com/