Antalya havalimanında iç hatlar ve dış hatlar teslimatlarında ücretsiz teslimat avantajı sunan firmamız, müşteri memnuniyeti odaklı hizmetleri sayesinde oto kiralama sektöründe adından sık sık söz ettirmeyi başarmaktadır. Başka bir yerde bulamayacağınız uygun fiyat seçenekleri, her kullanıcıya hitap eden geniş araç filosu ve kasko teminatlarıyla firmamızdan araç kiralayarak siz de işlerinizi konforlu ve ekonomik şartlarda tamamlayabilirsiniz. Özellikle yerli ve yabancı turistlerin, ulaşım konusunda problem yaşamamaları için titizlikle Antalya kiralık araba desteği veren firmamız, bu sayede geniş bir müşteri kitlesine ulaşmayı başarmıştır.

Deneyimli ve Güler Yüzlü Personel Desteği

Araç kiralama işlemlerinde, kiralanan aracın fiziki durumu kadar araç kiralama hizmetini veren firmanın müşterisine ilgi ve alakası da büyük önem taşımaktadır. Sektörde 20 yıllık geçmişiyle bölgesinin en başarılı ve köklü Antalya rent a car firmaları arasında gösterilen firmamız, bu önemin bilincinde olarak kaliteli hizmet sunmaya devam etmektedir. Kurumsal hizmet standartlarını göz önünde bulundurarak hizmet veren firmamız, sadece oto kiralama sektöründe faaliyet gösterdiği ve başka işle uğraşmadığı için alanında uzman personele sahiptir. Deneyimli çalışanlarımız, güler yüzlü hizmet anlayışına büyük önem verdikleri için bütün bireysel ve ticari müşterilerimize aradıkları kaliteli oto kiralama desteğini vermektedir.

Kurumsal Oto Kiralama Hizmetleri

Firmamızın geniş araç filosunda her türlü kullanıma ve ihtiyaca yönelik araç kiralama seçenekleri bulunmaktadır. Özellikle Antalya aylık araç kiralama hizmeti almak isteyen müşterilerimiz, bir aylık veya altı aylık araç kiralama ihtiyaçlarını sorunsuz bir şekilde karşılayabilmektedir. Her bütçeye uygun fiyat seçenekleriyle, masrafsız ve kaskolu araçları kiralayabilmek için firmamızın deneyimli müşteri temsilcileriyle iletişime geçmeniz yeterlidir. Sektördeki 20 yıllık deneyimini başarılı şekilde sürdüren firmamız bölgesinin en başarılı otomobil kiralama firmalarından biri olarak gösterilmektedir.

Geniş Kiralık Araç Filosu

Konforlu, kullanışlı ve güvenli binek otomobiller ile ticari araçların kiralandığı oto kiralama Antalya firmamızın geniş araç filosu içinde her ihtiyaca yönelik araçları bulmak mümkündür. Konforlu olması ve düşük yakıt tüketimi değerleri gibi avantajları bulunan kiralık otomobil seçenekleri arasında şunlar öne çıkmaktadır:

  • Fiat Egea
  • Renault Clio
  • Peugeot 301
  • Hyundai i20
  • Hyundai Accent
  • Fiat Linea
  • Renault Symbol

Konfor Odaklı Kiralık Premium Araçlar

Yakıt tüketimi avantajı dışında Antalya Lara rent a car firmamızın geniş araç filosu içinde konfor odaklı premium sınıf otomobilleri de bulabilirsiniz. Farklı taleplere yönelik en uygun fiyatlı oto kiralama çözümlerinin sunulduğu firmamızda Mercedes C serisi ve BMW 3 serisi gibi otomobilleri de bulabilirsiniz. Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet veren firmamızda her müşterinin kişisel taleplerine ve önceliklerine uygun koşullara sahip kiralık otomobiller oto kiralama hizmetine tahsis edilmektedir. Firmamızdan gönül rahatlığı ile kiralayabileceğiniz bütün araçlar kaskolu ve sigortalıdır.