Stiletto güzelliğine önem veren, ayaklarını seven her bayanın severek kullandığı bir ayakkabı türüdür. Önü sivri, üstü açık, yanları kapalı ve kalın ince topuklu ayakkabılara stiletto ayakkabı denir. Stiletto Ayakkabı özellikle resmi giyimlerde, klasik kıyafetlere ve abiye kıyafetlere kendini çok daha şık gösterir. Özel günlerde bile doğru seçim olan stiletto ayakkabı giydiğinizde kendini daha güzel hisseder ve dışarıya karşı da öyle görünürsünüz.

Stiletto ayakkabı ayakları taraklı olmayan bayanlar için uygundur. Tabi tasarımından ziyade rahatlığını da düşünmek gerekir. Ayakkabıyı giyince ayağınızı sıkmamalı ve yürürken kendinizi kelebek gibi hissetmelisiniz. Topuk boyunu ve kalınlığını kendi tercihinize göre belirleyebilirsiniz. Çünkü her kadının zevki farklıdır.

Stiletto Ayakkabı Tercih Edilen Renkler

Stiletto ayakkabı modelleri arasında en çok tercih edilen renk tonları pudra rengi, kırmızı, siyah ve ten rengidir. Bu renkler her zaman zarif ve ağır durur. Üstelik her renk kıyafete uyum sağlar. Sizler de stiletto ayakkabı almak istiyorsanız https://www.comertshoes.com/stiletto-ayakkabi-modelleri-45 sitesini ziyaret edebilirsiniz.