Cafe, otel ya da restaurant gibi işletmelerde, yüksek yoğunluğa bağlı olarak profesyonel makineler kullanılması gerekir.  La Cimbali kahve makinesi modelleri, bu alanda sizlere geniş bir seçim alanı sunar. Yıllardır sektörün öncü firması olması, bu alandaki başarısını kanıtlar niteliktedir. Cimbali seçimi yaparken, şu beş noktaya dikkat etmeniz sizin ve işletmeniz için daha işlevsel ve kaliteli bir kullanım sağlar.

1. Günlük Kahve Tüketiminize Göre Seçim Yapın

İşletmenizde yer verebileceğiniz, birçok farklı kahve çeşidi bulunur. Bu açıdan, öncelikle hangi kahve çeşitlerine yer vereceğinize önceden karar vermeniz gerekir. Seçtiğiniz kahve makinesinin, yapmak istediğiniz çeşitte kahveyi aynı zamanda yapabilecek özellikte olması gerekir. Günlük ortalama olarak kaç adet kahve yapacağınız ve günlük kahve yapma sıklığınız da karar alırken dikkat etmeniz gereken noktalardır. La Cimbali espresso makineleri, birçok farklı modelleri ile sizlere kolaylıklar sunar. İşletmenize en uygun olan modele bu şekilde karar verebilirsiniz.

2. Kolay Temizlenme Özelliğine Sahip Olan Ürünleri Tercih Edin

Makinenizden alacağınız performansın daha verimli olması adına, kolay temizlenebilir olmasına özen gösterin. Parçaların takıp çıkarılabilir olması ve kolay temizlenmesi, espresso makinesi kullanımını etkileyen kriterler arasında yer alır.

3. İşletmenizin Yoğunluğuna Uygun Ürünler Tercih Edin

İşletmelerinizde günlük kaç kişiyi ağırladığınız, bar için seçeceğiniz ekipmanları da belirler. Özellikle cimbali kahve makinesi seçimlerinde, bu konu oldukça önemlidir. İşletme yoğunluğunuz, kahve makinesinin kaç grup başlığına ve buna bağlı olarak ne kadar boyler hacmine sahip olacağını belirler.

4. Bütçenizin Ne Kadar Olacağına Net Şekilde Karar Verin

Seçim yapmadan önce, bütçenizin ne kadar olacağına karar verin. Cimbali fiyatları, yaptığınız seçim ve ihtiyaçlarınıza göre değişiklik gösterir.

5. Makinenizin Temizlenme Rutinleri Hakkında Bilgi Edinin

Makina temizleme rutinleri hakkında bilgi sahibi olmanız, kahve makinenizi daha uzun süreli kullanmanızı sağlar. Bu sayede sorunsuz kahve keyfinin tadını çıkartabilirsiniz.