Aldatmak Dizisi Hangi Kanalda Yayınlanıyor?

ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak olan Aldatmak dizisi; kendine özgü senaryosuyla da göz dolduruyor. Burak Sağyaşar ile Timur Savcı’nın yapımcısını üstlenen Aldatmak dizisinin senaryosunu da Yıldız Tunç kaleme alıyor. Dizinin kendine özgü bir senaryoya sahip olması ve dikkat çeken bir konusunun bulunması, dizi hakkında soruların da sayısının artış göstermesini mümkün kılıyor. Peki, son zamanlarda sıklıkla karşımıza çıkan Aldatmak dizisinin konusu nedir? işte bu soruya dair merak edilen ayrıntıların tamamı!

Aldatmak Dizisinin Konusu Nedir?

Aldatmak dizisinin ön planda yer alan bir karakter olan Güzide pek çok olayın merkezinde yer almaktadır. Esasında bu dizinde olaylar genel olarak Yenersoy ailesinin etrafında geçmektedir. Güzide soğukkanlı bir karakter olarak dizide rol almaktadır. Güçlü bir karakter olan Güzide hem katı kuralları bulunan hem de kendi doğrularından hiçbir şekilde sapmayan bir kişiliğe sahiptir. Kendisi bir aile mahkemesi hakimi olan Güzide; çalışma hayatında kurduğu otoritesini aile hayatına da yansıtmaktadır.

Aldatmak dizisinin Güzide karakteri Tarık’la evlidir. Tam 30 yıldır evli olan Güzide’nin Ozan ve Oylum adında iki de çocuğu vardır. Güzide kendisini ailesinin de hakimi olarak görmektedir. Ona göre ailesinde yaşanılan her şeyi bilen ve sözü geçen birisidir. Ancak bir tesadüf sonrasında her şey değişecektir. Çünkü Güzide tesadüfen yaşadığı bir olay neticesinde kendisinin doğru olarak bildiği her şeyin yanlış olduğunu öğrenecektir. Bu aşamadan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Aldatmak Son Bölüm İzlet Platformu

İzleyicisinin dikkatini çeken bir yapım olarak karşımıza çıkan Aldatmak dizisini online platformdan izleyebilirsiniz. Bunun için Aldatmak son bölüm izle platformunu tercih etmeniz yeterli olacaktır.

Kaynak; https://www.ddizi.pw/diziler/1943/aldatmak-son-bolum-izle  Aldatmak Son Bölüm İzle