Ali Erdal Kutlu Kimdir?
Girişimci ve akademisyen kimliği ile tanınan Ali Erdal Kutlu 16 Ocak 1991 yılında Afyonkarahisar’da dünyaya gelmiştir. Liseye kadar öğrenimine burada devam ettiren Kutlu, lise eğitimi için Sandıklı Süper Lisesi’ne gitti.
Turizm ve Otel işletmeciliği bölümünü Dokuz Eylül Üniversitesi’nde okuyup 2010 yılında mezuniyetini verdi. Sonrasında Girne Amerikan Üniversitesi’ne girerek Okul öncesi öğretmenliği lisans eğitimini ve Eğitim yönetimi ve denetimi alanında yüksek lisansını tamamlamıştır.
Araştırmalarının konusunu oluşturan eğitim ve kişilik özelliklerine olan etkisi konulu projelerini Afyonkarahisar ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde hayata geçirdi. Burada kendine özgü araştırmaları ile eğitime ve insan karakterine dair pek çok sonuç ortaya koymuştur.
Akademisyen Ali Erdal Çalışmaları
Ali Erdal Kutlu eğitim hayatı boyunca akademisyenlik kimliği ile ön plana çıkarken, girişimcilik yönü ile de adından sıkça söz ettiriyor. Önde gelen Turizm şirketlerinin eğitim programlarında yer alırken, DG Ajans aracılığı ile 2020 yılından beridir Turizm danışmanlığı mesleğinide yürütmektedir.

Turizm konularda danışmanlığı desteğini vermeye devam eden genç akademisyen