Milyonları bir araya getiren internet, ticaretin hızlanmasında birinci derecede etkili olmuştur. İnternet üzerinden gerçekleştirilen alışverişin pratik hale gelmesiyle birlikte sektörel anlamda aracı özelliğe sahip olan site kısa sürede popüler hale geldi.

 Tedarek’te Ambalaj Firmaları

 Ambalajla ilgili işi olan ve bu konuda profesyonel bir firma ile çalışmak isteyenler Tedarek.com’u ziyaret ederek istediği firma ile kısa sürede anlaşabilmektedir. Poşet, kutu ve benzeri birçok ambalaj ürünü firmaların satış kataloğunda müşteriye sunuluyor. Ambalaj firmaları bu sitede müşterisiyle buluşuyor.

 Sitenin pratik kullanım özelliği sayesinde alış veriş işlemi dakikalar içerisinde gerçekleşiyor. Hızlı ve aynı zamanda etkili özellikleriyle dikkat çeken site, üye olan firmaları müşterisiyle buluşturuyor. Müşteri ise siteye girip arama motoruna aradığı ürünün adını yazarak anında siteye kayıtlı olan firmalarla buluşuyor.

 Müşteri ve Ambalaj Firması Buluşma Noktası

 Ambalaj ürün seçenekleri konusunda düzenli güncelleme seçenekleriyle ürün kataloğunu yenileyen bu firmalar, Tedarek ile müşterileri ile yüzde yüz iletişim kurabiliyor. İnternette firma arayan müşteriler onlarca siteyi araştırıp bilgi almak zorunda kalıyor. Tedarek ise bu kategoride firma ile anında yüzleşme imkanı sağlıyor.

 Reklam Firmaları Bulmak Şimdi Daha Kolay

 Günümüz reklam dünyası, her firmanın olmazsa olmazı durumumdadır. Tabela, promosyon ve matbaa alanında hizmet veren firmalarla iletişime geçmek için Tedarek’e uğramak yeterlidir. Mobil uyumlu bu site klasik reklam çözümleriyle tanınıyor. Sitenin arama motoru il ve kategori ayrımı yaparak nokta atışı imkanı sunuyor. İlinizde bulunan bütün reklam, promosyon, matbaa ve tabela firmaları ile irtibata geçebilmek için arama motoruna giriş yapmak yeterlidir. Reklam firmaları için hazır müşteri bu sitede yer alıyor.

 Aracı özelliği ile dikkat çeken ve binlerce firmayı milyonlarca müşteri ile buluşturan Tedarek, online platform dünyasının etkili üyelerinden biri haline gelmiştir. İnsanlık artır mekan sınırlamasını ortadan kaldırarak sanal dünyada bir araya geliyor. Ticaret dünyası da bu gelişmelerden etkilenerek müşteri firma buluşmasını online bir şekilde gerçekleştiriyor. Tedarek de bu buluşmada rol alan sitelerden biridir.

 Tabela Firmaları Müşterisiyle Buluşuyor

 Firma kuran her işveren için tabela konusu çok önemlidir. Çatı, pleksi, kutu, ledli, totem ve ışıklı tabelalar bu sektörde sipariş edilen modellerdir. Evinden veya iş yerinden ayrılmadan tabela yaptırmak isteyenler siteye girip bu işi yapan şirketlere anında sipariş verebilir. Bunun için sitenin arama motorunu kullanması yeterlidir. Firmalar siteye üyedir ve siteyi ziyaret eden müşteri firma ile irtibata geçmek isterse anında bilgilendirme metni firmaya ulaşıyor. Aracılık hizmetleri kategorisinde ücretlendirme işlemi gerçekleştiren site, ‘müşteri bulmak’ ve ‘firma bulmak’ isteyenlerin buluşma noktasıdır.

 Eski yöntemlerle müşterilerle irtibata geçmek artık demode oldu. Günümüz şartlarında internet ortamına girmeyen tabela firmaları müşteri bulma konusunda problem yaşıyor. Bu nedenle online özelliklere sahip olan bu aracılık sistemi, bu sorunu tam anlamıyla çözüyor.