Amber Heard ve Johnny Depp davasındaki ilginç gelişmeler

Dünyaca ünlü aktör Johnny Depp ve eski eşi Amber Heard 2017 senesinde boşanmıştı. Eşinden şiddet gördüğü iddialarıyla boşanma davası açan Heard davayı kazanmış ardından 2018 senesinde Depp iddiaları reddederek tazminat davası açmıştı. Tüm dünya tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen davada oldukça ilginç olaylar yaşandı. Davada dinlenen tanık olarak dinlenen psikologlar, ikilinin arkadaşları, ortaya çıkan videolar ve ses kayıtlarının sonunda davanın kazanını Depp olsa da yaşanan olaylar herkesin ağzını açık bıraktı. Bizde sizler için Amber Heard ve Johnny Depp davasındaki ilginç gelişmeleri inceledik.

Ses Kayıtları

Davanın seyrini değiştiren hatta davanın yeniden görülmesine neden olan en ilginç gelişmelerden biri ses kayıtlarıydı. Bu kayıtlarda Heard’ın Depp’in kariyerini bitireceği yönünde açıklamalar yaptığı ve kendisini dövdüğünü söyleyeceği açıkça belirtiliyordu.

Asansörde Aldatıldı!

Davanın seyrini değiştiren en ilginç olaylardan biri Amber Heard’ın henüz Depp ile evliyken ünlü iş adamı Elon Musk ve Cara Delevingne ile asansörde bir videonun ortaya çıkmasıydı. İddialara göre Heard o gece Musk ve Delevingne ile birlikte olmuştu. Davada konuyla ilgili açıklama yapması beklenen Musk ise davayı çıkmayı reddetmişti. Geçtiğimiz gün ise Cara Delevingne ile Heard’in cinsel ilişki yaşadıkları ortaya çıktı. Cara Delevingne bu olay hakkında sessizliğini korumayı tercih etti. Bu olay her ne kadar dava bittikten sonra kanıtlanmış olsa da Heard’ın bir kez daha gündeme gelmesine neden oldu.

Yatağa Sıçma Olayı!

Davada tanık olarak alınan psikologlar iki tarafında aile travmaları nedeniyle sevme biçimlerinin farklı olduklarını anlatmıştı. Aslında kimin suçlu, kimin suçsuz olduğunun iç içe girdiği davaya damgasını vuran en ilginç olaylardan biri Amber Heard’ın Depp’e tepki olarak yatağa sıçtığı iddiaları oldu. Heard bu iddiaları reddererek yataktaki dışkıların köpeklere ait olduğunu söylemiş ancak dava süresi boyuncaki tutarsız davranışları ve daha önce söylediği şeylerin yalan olmasının ortaya çıkmasıyla bu konuda kendini inandıramamıştı.

Vodka Şişesi İle Taciz İddiası

2021 senesinde Amber Heard, Johnny Depp’in sarhoş olduğu bir gün kendisine vodka şişesiyle cinsel istismarda bulunduğunu iddia etmiş ve bu dünya gündemini sarmıştı.

Şiddet Gören Depp’miş

Aslında birliktelikleri boyunca birbirlerine fiziksel ve psikolojik şiddet uyguladıkları ortaya çıkan çiftin ilişkisinde Depp’in daha çok şiddet gördüğü ortaya çıkmıştı. Amber’in sık sık Depp’e saldırdığı hatta fiziksel olarak yara verdiği Depp’in ise kendini savunmaya çalıştığı ve defalarca sakin bir şekilde ayrılmaya çalıştığı ortaya çıkmıştı.

Toksik Birliktelik Onları Tüketti

Davada tanık olarak dinlenen bir psikolog Heard’ın terkedilme korkusu ve sevgi eksikliği nedeniyle ilginin sürekli kendinde olmasını istediğini ve Depp’i kaybetmekten korktuğu her an onu kavgayla yanında tutmaya çalıştığını ifade etmişti. Ayrıca Heard’in asistanı da ünlü oyuncunun sık sık sinir krizine girdiğini, onu zaman zaman azarladığını, zaman zamanda histerik bir şekilde ağlayarak kendisini aradığını açıklamıştır.

Depp’in Aile Geçmişi

Davaya damgasını vuran en büyük olaylardan biri de Depp’in çocukluğu hakkında açıkladıkları olmuştu. Annesinin kendisi ve kardeşlerini sık sık dövdüğü duygusal olarak tacizde bulunduğunu söyleyen Depp “Fiziksel şiddete dayanmak en kolayıydı” diyerek herkesin içini acıtmıştı.

Davada Depp Gibi Giyinmeye Başladı

Zaman içerisinde söyledikleriyle çelişmesinin yanı sıra Depp gibi giyinmeye başlayan Amber Heard psikologların dikkatinden kaçmamıştı. Tanık olarak dinlenen bir psikolog Herad’de kişilik bozukluğu olduğunu söyleyerek “Ancak bir kişilik bozukluğuna sahip olan kişiler olmak istedikleri kişi gibi giyinirler” diyerek iddiasını savunmuştu.