Amerikan Kripto Para Borsası

Amerikan merkezli kripto para borsası, yüksek işlem hacmi ve her geçen gün artan yatırımcılarıyla dikkat çekmektedir. Çin, Japonya, Amerika ve Rusya gibi ülkeler kripto para piyasasında önde gelen isimler olmaya devam ediyor. 2022 yılında kripto paralarını değerlendirmek için farklı borsalarda konumlanacak olanlar, mutlaka ülke politikalarını dikkate almalı!

Uzmanların Onayladığı En İyi Amerikan Kripto Borsası

Türkiye’de güvenilirliğini kanıtlamış şirketler üzerinden Amerikan kripto para borsasına da dahil olan işlem yapılabilir. Özellikle USD üzerinden işlem alanlarını geniş tutan şirketler, piyasadaki dalgalanmalara rağmen sapa sağlam ayakta durmaya devam edebiliyor. Kripto borsası için inceleme yaparken uzmanların da onayladığı firmalarla çalışmak, paranızın güvenliğini sağlamak için etkili olacaktır. Amerika’yı yeniden keşfetmenizi sağlayan kripto paralar, her geçen gün işlem hacmi ve yatırımcı artışıyla piyasayı karşılıyor.

Amerika’nın en çok konuşulan şirketleri arasında yüksek işlem hacmi olanlar yer alırken, Türkiye’de de lisanslı ve devlet güvencesine bağlı olanlar dikkat çekiyor. Bitcoin Analiz Devlet güvencesi olan firmalar, yatırımcılarına para yatırma ve çekme işlemlerinde kolaylık sunarken, lisans bilgileri ve iletişim bilgilerini de açıkça belirtiyor. Uzmanların önemli bulduğu ve yatırım yapmanızı önerdiği şirketler yüksek işlem hacmine, 40 ülkeden fazla para birimiyle işlem yapılmasına izin veren piyasalardır. Amerikan kripto para borsası için yeni yatırımcılara önerilen tavsiyeler bu şekildedir. 

ABD Merkezli Kripto Para Borsaları Büyüyor!

Her geçen gün büyüyen ABD merkezli kripto firmaları, beklentileri karşılayan ve yatırımcıların güvende kalmasını sağlayan seçenekler sunuyor. Türkiye’de de ismini duyacağınız firmalar, işlem hacmi yüksek, düşük komisyon ve depozito seçenekleri sunarak, yatırımcılarını destekliyor. Her geçen yıl ve gün yatırım fonları açılan Amerika’da en son 35 milyon dolarlık bir yatırımla tokenin platformlara dahil edilmesi sağlandı.

Yeni oyun alt ağı üzerinden gelişmelerin sürdürüldüğü Amerika’da Güney Kore etkisi de büyük. Kafa kafaya yarışan bu ülkeler, yatırımlarınızı en etkili şekilde kullanan, fiyatlarda acımasız seçenekler sunarak, ortaklıklarla da büyümeye devam eden şirketlere de sahip. Ancak yatırım fonlarını iyi değerlendirecek yeni yatırımcıların bulunduğu güvenilir aynı zamanda merkezi olmayan şirketler de Amerika’da yer alıyor.

Amerika Kripto Vergisi Ödemiyor!

Özellikle kripto para vergisi, yatırımcıların geri çekilmesine ve işlem vergilerinden kaynaklı hesaplarını kapatmasına neden olabiliyor. Türkiye’de yatırımların durgunlaşmasında, yatırımcıların vergilendirme sistemini gereksiz bulmasından dolayı düşüşler gerçekleşiyor. Kaldıraç oranı düşük ve vergilendirmeyle de kar oranın alt seviyelere ulaşmasından kaynaklı yatırım kaybı yaşanıyor.

Amerika yatırımcılarından vergi almayarak, kripto alanında yükselişe geçmeye devam ediyor. Ucuz komisyonlarla birlikte yatırımcılarını destekleyen, güvenilir alt yapı ve platform özellikleri sunan firmalar mevcut. Bu nedenle BTC, ETH, ADA ve LINK gibi kripto dolaşımları da Amerika, Güney Kore ve Rusya gibi ülkelerde ilk sıralarda yer alan yatırım alanları olarak görülüyor.