Antalyaspor'dan Transfer Hamlesi

Akdeniz ekiplerinden Antalyaspor gelecek sezon için transfer işlemlerine hızlı başladı. Birinci lige düşen İzmir ekiplerinden Göztepespor' da forma giyen Soner Aydoğdu ile 2 yıllık anlaşma imzalandığı ifade edildi. 31 yaşındaki futbolcunun adı başka futbol takımlarıyla da sık sık geçiyordu.

Nuri Şahin Takıma İyi Geldi

Antalyaspor kötü giden gidişatı teknik direktör Nuri Şahin ile anlaşma imzalamıştı. Genç teknik direktör Nuri Şahin Antalyaspora oldukça iyi geldi. Kötü gidişatın sona erdiği Nuri Şahin' li Antalyaspor ligi 7. olarak bitirdi. Birçok zorlu maçı kazanan Antalyaspor'dan yeni sezon için transfer hamlesi de geldi. Göztepespor ile yolları ayrılan Soner Aydoğdu'nun sağlık açısından bütün kontrolleri yapılarak yeni takımına alındı. noktabet

Mevkii olarak orta saha futbolcusu olan 31 yaşındaki Soner Aydoğdu ile Antalyaspor 2 yıllık bir sözleşme imzaladığını açıkladı. Göztepe ile çok iyi bir başlangıç yapan Soner Aydoğdu yer aldığı 35 maçta 2 gol atma ve 4 gol pası vererek sezonu bitirdi. Piyasadaki değerinin 1.6 milyon Euro olduğu ifade edilen Soner Aydoğdu'nun Antalyaspor ile ne kadar ücrete anlaştığı ise açıklamalarda yer almadı.

Birçok Takımın Formasını Giydi

Gençlerbirliği futbol takımının alt yapısından yetişen Soner Aydoğdu birçok takımda görev aldı. Trabzonspor, Medipol Başakşehir, Hacettepe, Akhisar ve Göztepespor' da forma şansı bulan Soner Aydoğdu gelecek sezon Akdeniz ekiplerinden Antalyaspor'un formasını giymek için imzayı attı.

Formun Üstü

Formun Altı