Antep Fıstıklı Cezerye

Antep fıstıklı cezerye Ziya Efendi markasının son derece iddialı olduğu cezerye türüdür. Web sitemiz üzerinden vereceğiniz siparişler en kısa sürede paketlenerek tarafınıza gönderilecektir. Özellikle Akdeniz Bölgesiyle birlikte özdeşleyen cezeryeler sağlığa son derece faydalı bir yiyecektir. Ziya Efendi markası ülkemizde ve bölgemizde oldukça popülerdir. Bizlerde daha önceden mağazalarımızı ziyaret edip bizlerden sürekli olarak ürün almak isteyen müşterilerimiz için e-ticaret mağazamızı açmış bulunuyoruz. Gelin hep birlikte Antep fıstıklı Cezerye hakkında biraz detaya inelim.

Antep Fıstıklı Cezerye Nasıl Üretiliyor?

Cezerye ülkemizde sevilen ve tüketilen geleneksel tatlılardan bir tanesidir. Havuç, şeker ve isteğe bağlı olarak Antep Fıstığı ile eşsiz aromalı cezeryeler üretilmektedir. Cezerye tatlısının hammaddesi havuç meyvesi olarak bilinmektedir. Mevsiminde toplanan soyulmuş ve pişirilmiş havuçlardan yapılır. Sıcak su ile yumuşatılmış havuçlar püre haline getirilir. Daha sonra kıvamlı havuç püresi şeker ve baharatlarla karıştırılıp bir süre kaynatılır. Fındık, Antep fıstığı veya ceviz ilave edilerek lezzeti arttırılan Cezerye, bu işlemlerden sonra Hindistan cevizi ilave edilerek soğutulur.

Günümüzün yoğun yaşam koşulları nedeniyle tüketiciler hazır cezerye ürünlerini tüketmektedir. Gıda markalarının ev yapımı cezerye ürünleri ile çay saatlerinizi renklendirebilirsiniz.

Antep Fıstıklı Cezeryenin Faydaları Nelerdir?

Mersin cezerye ürünlerinin eşsiz faydaları bulunmaktadır. Mağazamızda bulunan cezerye çeşitleri sayesinde birbirinden farklı ürünlere web sitemiz üzerinden kolaylıkla erişebilirsiniz. Cezeryelerin faydaları içerdiği ürünlere göre değişmektedir. Ziya Efendi markası olarak çeşit çeşit cezeryelerimiz bulunmaktadır.

  • Cezerye çeşitlerinin ana maddesi olan havuçlar A vitamini açısından oldukça zengindir. Bu sebeple düzenli cezerye tüketen kişilerin göz sağlıklarının korunmasına yardımcı olmaktadır.
  • Cezeryelerimizin içeriğinde bulunan Antep fıstıkları piyasada bulunabilecek en kaliteli fıstıklardandır. Bu sebeple fıstıklı cezeryeler cildin güzelleştirilmesine yardımcı olmaktadır.

Tarafımızdan üretilen cezeryelerimiz müşteriye ulaşmadan önce 1 gün oda sıcaklığında bekletilen karışım makine yardımı ile çeşitli şekillerde kesilmektedir. Bir ustanın elinde hindistancevizi vb. bileşenlerle ile karıştırılan cezeryeler paketlenerek müşterilere servis edilmektedir. Bir cezeryenin taze olup olmadığını sertliğinden ve renginden anlayabilirsiniz. İdeal ve canlı renge sahip bir cezerye en fazla 1 aylık üretim olarak karşınıza gelecektir. Cezeryeler ortalama 1 yıl raf ömrüne sahiptir.