Aveda

Aveda 1978 yılında Amerika Minesota’da kurulmuş kişisel bakım ürünleri üreten ve tüm dünyaya satan bir kozmetik şirlketidir. Firma cilt ve vücut bakım ürünleri, saç bakım ürünleri, kozmetik, masaj ve parfüm ürünleri alanında çeşitli ürünler sunmaktadır.

Hindistanın’ın Ayurveda sağlık öğretilerinden esinlenen ve bu olguyu ürünlerine taşıyan firmanın uzmanlık alanını saç bakım ürünleri oluşturuyor olsa da başta cilt bakım ürünleri olmak üzere tüm ürünleri müptelası olunacak derecede kalitelidir. Kullanıcısını son derece iyi hissettiren bitki kokuları ve bitki özleri ile donatılmış olan ürünler, tıpkı bitki okulu ve bahçesi gibidir.

Aveda ürünleri tamamen organiktir. Firmanın üretim için ihtiyacı olan enerji de rüzgar enerjisinden elde edilmektedir. Marka ihtiyacı olan bitkileri tamamen kendi anavatanlarında yerel üreticilerden toplamaktadır. Buralarda toplanan ürünlerin hepsi çevreye duyarlı malzemeler ile paketlenmektedir.

Günümüzde 600 civarında ürün ile dünyanın hemen hemen her noktasına ürün gönderen firmaya ait ürünler ile ülkemizde Kuaför Aşkın salonlarında tanışabilirsiniz.

Kuaför Aşkın.

Mersin ili Akdeniz ilçesinde faaliyet gösteren kuaför Aşkın Hortum, bayan kufaör olarak çalışmalarına devam etmektedir. Coıffeur Aşkın Beatute Prestige salonunun sahibi olan Aşkın, Mersin’in aranan bayan kuaförleri arasında yer almaktadır.

Salonunda son derece kaliteli ürünlere yer veren Aşkın Aveda ürünlerini de salonuna getirerek, vermiş olduğu kaliteli hizmeti bir adım daha öteye taşımıştır.

Tamamen doğal içeriğe sahip olan Aveda’nın saç bakım, makyaj ve kişisel bakım ürünleri ile Kuaför Aşkın, Mersin Akdeniz’de hizmet sunmaktadır.