Bağlama büyüsü ne işe yarar?

 Bağlama büyüsü, adından da anlaşılacağı gibi, birini bize bağlamak için kullanılan büyülerden biridir. Medyum göre daha çok karşılıklı sevgiyi bulamayan, eşinin ve sevgilisinin kendisine tam anlamıyla bağlanmasını isteyenlerin kullandığı bir büyü olarak bilinir. Bağlama büyüsü, yapan kişilere bağlı olarak farklı şekillerde ve türlerde yapılabilen bir büyü olarak ifade edilebilir. İster telkinle, ister rüyayla, bağlama büyüsü yapılan kişi farkında olmadan tekerleğe tutunur.

 Bu nedenle iradeleri, hem zihinsel hem de fiziksel olarak genellikle yapanın ellerine düşer. Bağlama büyüsünün alıcısı, normal hayatlarını sürdürürken bunun farkında olmasalar da aslında büyük bir bağla birbirlerine bağlıdırlar. Bu büyünün nitelikli bir medyum tarafından yapılması ve bu büyünün aldatıcı işlevlerinin de nitelikli bir medyum tarafından gerçekleştirilmesi gerekir.

Papaz büyüsü var mı?

 Papaz büyüsü bahsettiğimizde, genellikle Hıristiyan din adamlarını ve onların büyülerini düşünürüz. Bu, rahip büyüsünün içimizde uyandırdığı büyük yanılsamadır. Medyum bu konuda çok net bilgilerin olduğunu vurguluyor. Rahip büyüsü temelde eski bir Süryanice lehçesiyle yazılmıştı, ancak bu lehçe o zamanlar Hıristiyan rahipler tarafından bilinen eski yazı diliydi.

 Her iki grup da bu lehçeyi kullandığından maalesef rahiplere ayrılmış sihirli bir isim gibi görünüyor. Öte yandan asıl konumuza dönecek olursak rahip büyüsü de genel olarak kara büyü dediğimiz ve pek çok farklı konuda kullanılan büyülerden biridir. Aşk, bağlantı, ayrılık, hastalık, ölüm, geri getirme ve daha birçok büyü, rahip büyüsü yöntemleriyle yapılır.