Barkod Online Sitesi

Gıda, tekstil, mücevher ve kozmetik sektörleri başta olmak üzere birçok sektörde etiket kullanımı gerekmektedir. Her ne kadar etiketler müşteriler için bir önem arz etmese de büyük bir etkisi vardır. Ürünlerin sistemlere girilmesi, üretilmesi ve verilerinin kaydedilmesi için önemlidir. Bu kapsamda etiket ve barkod olması büyük bir ihtiyaçtır. Bu ihtiyacı en iyi şekilde karşılayan firmaların başında ise Barkod Online sitesi gelmektedir.

Uzun süredir barkod ve etiket üretimi gerçekleştiren firma alanında oldukça uzmandır. Aynı zamanda müşterilerine online alışveriş imkanı sunması açısından da ilgi görmektedir tek bir tık ile firmanın tüm etiket ürünlerinden sipariş edebilirsiniz. Üstelik farklı kullanım alanlarına uygun etiket çeşitleri de bünyesinde bulunmaktadır. Bu sayede istediğiniz sektörde kullanım için etiket veya barkod satın alabilirsiniz.

En Kaliteli Etiketler Barkod Online’da

Barkod Online sitesi en kaliteli ve çeşitli etiket ürünleriyle müşterilerinden tam puan almayı başarmaktadır. Bu doğrultuda firmanın bünyesinde onlarca farklı etiket veya barkod bulmanız mümkündür. Etiketlerin hepsi için farklı boyut seçenekleri de sunulmaktadır. Bu sayede ihtiyacınızı karşılayacak ürünü kolaylıkla temin edebilirsiniz.

Aşağıda sizlere maddeler halinde firmanın bünyesinde bulunan etiketlerden bazılarını sıraladık. Belirtmiş olduğumuz etiketler ve çok daha fazlası için Barkod Online sitesine göz atabilirsiniz. Böylece dilediğiniz etiketi veya barkodu sipariş edebilirsiniz.

  • Termal etiket
  • Kuşe etiket
  • Renkli kuşe etiket
  • Renkli termal etiket
  • Silver mat etiket
  • Lamine termal etiket

Termal Etiket Özellikleri

Termal etiketler piyasaya en çok kullanılan etiket çeşitlerinden biridir. Özellikle de hızlı bir üretim söz konusu olan ürünlerde sıklıkla tercih edilmektedir. Bunun en büyük nedeni ise bir süre sonra kararma yapmasından kaynaklıdır. Ancak en uygun meblağda üretimi gerçekleştirilen bir etiket olduğundan talep görmektedir. Işık, ısı veya alkolü gibi ürünlere dayanıklılığı hassastır. Bu nedenle de hızlı veya seri üretim ürünlerde kullanılması önerilir.

Termal etiketlerin yapımında herhangi bir ribon kullanılmamaktadır. Aynı zamanda lamine termal kağıda direkt olarak baskı uygulanmaktadır. Bu süreçte yazıcının ısısı ile kağıt sıvılaştırılmaktadır. Bu sayede baskı çok daha kolay gerçekleşmektedir. Bu bağlamda termal etiketler hızlı üretim sürecinde oldukça başarılıdır.

Termal Etiket Boyutları

Kullanım alanına veya ürüne göre termal etiketler için boyutlar değişiklik göstermektedir. İstediğiniz ebatlarda termal etiketi direkt olarak siteden sipariş edebilirsiniz. Bu sayede kısa sürede adresinize etiketler teslim edilmektedir. Ancak belirttiğimiz üzere etiketleri kısa sürede kullanmanız önemlidir. Aksi halde baskıdan sonra hızlı tüketim olmazsa kararma görülebilmektedir.

Firmanın bünyesinde yer alan termal etiket boyutlarından bazılarını sizlere sıraladık. Belirttiğimiz ebatlarda veya daha farklı boyutlarda termal etiket alabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken Barkod Online sitesine erişim sağlamaktır. Böylece istediğiniz termal etiketi satın alabilirsiniz.

  • 200 mm x 100 mm termal etiket
  • 150 mm x 100 mm termal etiket
  • 110 mm x 110 mm termal etiket
  • 80 mm x 100 mm termal etiket

Kaynak: https://www.barkodonline.com/etiketler/termal-etiket