Bebek Takımları

Bebekler doğal olarak çok hassastır. Bu hassas yapılar göz önünde bulundurularak bebek kitleri ebeveynlerin kurtarıcısıdır. Birbiriyle iyi giden kıyafetlerin kombinlenmesiyle elde edilen bebek takımları şık duruşuyla dikkatleri üzerine çekecektir. Doğal ipler kullanılarak özenle yapılmıştır. Bebeğinizin sağlığına zarar verebilecek maddeler içermez. Kanserojen maddelerden kaçınılır. Pamuk, keten, ipek ve bambu gibi doğal malzemeler kullanıyoruz. Takım düğmeleri çok sıkı yerleştirilmiş. Olası kazaları önler.

Bebek Takımları Hassas Kumaşlardan Elde Edilir

Bebek takımları kullanıcıları memnun edecek bir diğer özelliği ise kolay temizlenebilir olmalarıdır. Elde veya çamaşır makinesinde yıkanması kolaydır. Bu özellik, bebek giyim ürünleri hızla kirlenebileceğinden ebeveynlere fayda sağlar. Farklı renk ve modelleri ile farklı amaçlara hitap etmektedir. Özgün tasarım hoş bir görünüm sağlar. Çeşitli aksesuarlarla zenginleştirilebilir.

İkili Bebek Takımları

İkili bebek takımları, dış giyim ve iç giyim ürünleri ile pratik olarak hazır bir kombin sağlar. Birçok kombinle uyumlu olan üst ve alt modelleri seçmek uzun zaman alabilir. Bu nedenle ikili takımlar özellikle bebeğini hemen hazırlamak isteyen anneler için faydalıdır.  Bebek takımları model ve seçeneklerine https://www.breeze.com.tr/Kiz-Bebek-Kiyafetleri/ sitesinden ulaşabilirsiniz.