Beşiktaş Kupa Hazırlıklarına Devam Ediyor

Beşiktaş futbol takımı Ziraat Kupası için antrenmana hız kesmeden bugünden itibaren başlamış oldu. Göztepespor futbol takımıyla oynayacağı kupa maçının hazırlıklarına teknik direktör Önder Karaveli oldukça titizleniyor. Süper Lig'in başlamasıyla temposunu artıran siyah beyazlıların kupadaki iddiası ise sürüyor.

Koordineli Çalışma Şekli

Süper Lig'de ikinci yarının açılmasıyla bütün takımlar hazırlıklarını devam ettiriyor. Ziraat Türkiye Kupasında yarışan futbol takımlarıysa ayrıca kupanın heyecanıyla daha fazla hazırlık yapmaya gayret gösteriyor. Beşiktaş futbol takımı lig maçından sonra bugünü kupa maçının hazırlıklarıyla başladı. Gazetecilerin içeri alınmadığı antrenmanda Önder Karaveli teknik yönden futbolcuları çalıştırdı.

Kondisyon yüklenmesine yönelik çalışmalarda yürüten siyah beyazlı ekip dinlenme ve taktiksel açıdan çalışmalara da yer verildi. Süper Lig maçında yer alan futbolcular ise yenilenme amacıyla çalışmalarını daha az eforla tamamladı. 1.5 saat kadar süren antrenmandan sonra dinlenen futbolcuların kupa maçına iyi hazırlanmaya gayret gösterdikleri ifade edildi.

Göztepespor Maçına Taktik Çalışması

Ziraat Türkiye Kupasında Göztepespor ile karşılaşmaya hazırlanan Beşiktaş futbol takımı 8 Şubat Salı günü saat 11.00'de antrenmanlarına devam edeceği açıklandı. Nevzat Demir Tesislerinde yapılacak olan hazırlıklarda taktik çalışmalarına ağırlık verildiği ifade edildi. İstasyon şeklinde koşular, ısınma turları ve streching üzerine yapılan antrenmanın gayet iyi geçtiği duyumları alındı. Göztepespor gibi güçlü bir futbol takımıyla karşılaşacak olan Beşiktaş futbol takımı antrenmanlarını son sürat devam ettirmek niyetinde. tipobetm.com