Beşiktaş'ta 3-3'lük Beraberliğin Faturası Valerien Ismael'e Kesildi

Geçtiğimiz günlerde yapılan Corendon Alanyaspor-Beşiktaş karşılaşmasında Beşiktaş’ın Alanya’da 3-0’lık skorunu koruyamaması Valerien Ismael’i hedef tahtasına oturttu. Karşılaşmada skor 3-1 olduğunda Fransız hocanın beşli savunmaya dönmesi ve devre arasında yaptığı üç değişiklik düzeni tamamıyla bozdu.

Beşiktaş’ın 3-0 önde olduğu Corendon Alanyaspor deplasmanında Kara Kartal takımı sahadan 3-3’lük beraberlikle ayrıldı. Tipobet sitesi Maç sonrası Kara Kartal’ın Teknik Direktörü Valerien Ismael adeta topa tutuldu. Fransız hocanın 3-1 skorla önde girdikleri devre arasında yaptığı sürpriz değişiklikler taraftarlardan büyük tepki ve eleştiri topladı.

Valerien Ismael'in Tercihleri Eleştiriye Tutuldu

Emrecan Uzunhan’ın 37. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart görmesi ve Efkan Bekiroğlu’nun 45+4’te frikikten attığı golle farkı 2’ye indirmesi Valerien Ismael’in paniğe kapılmasına yol açtı. Skoru korumaya odaklanan hoca devre arasında beklenmedik bir şekilde Rachid Ghezzal, Salih Uçan ve Kevin Nkoudou’yu oyundan aldı. Tyler Boyd, Necip Uysal ve Francisco Montero’yu ikinci devre için sahaya sürdü.

Valerien Ismael’in ilk yarıda gol atan üç oyuncuyu oyundan alması ve aniden beşli savunmaya dönmesi Alanyaspor’un maçı tek kaleye çevirmesine neden oldu. Tipobet giriş Alanyaspor ekibi ileride sadece Weghorst’u bırakan Beşiktaş’ı ikinci yarıda kendi yarı sahasına hapsetti ve skoru 3-3’e getirerek karşılaşmanın beraberlikle sonuçlanmasını sağladı.

Valerien Ismael’in karşılaşmadaki tercihleri ve ikinci yarıda gittiği değişikliklerle birlikte defansif futbol anlayışına dönmesi eleştiri almasına neden oldu. Karşılaşma sonrası görüş alışverişinde bulunan Siyah – Beyazlı yöneticilerden bazıları da 3-0 farktan sonra beraberlikle sonuçlanan bu maçın faturasını Ismael’e kestiği savunuldu.

Kara Kartal, Alanyaspor maçının ikinci yarısında imza attığı olumsuz istatistiklerin ardından sahadan 3-3 beraberlikle ayrıldı. Siyah-Beyazlı takım topa %17 oranla sahip olurken Alanyaspor %83’lük oranla oyunu ikinci devrede tek kaleye çevirdi.

www.tipobetbahisyap.com