Bilinçli Gelecek Projeleri Türk Hava Yollarında 

Ülkemizin geleceğine katkı sağlamak için THY OPET’in çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Farklı illerde özellikle çocuklarımız için çeşitli projeler geliştirip destekleyen THY OPET, yaptığı çalışmalar sayesinde Türkiye’nin güvenli bir gelecek inşa etmesi için çabalıyor.

Özellikle “Geleceğin Pilotları” gibi sosyal sorumluluk projeleriyle binlerce çocuğumuz için umut olurken, ülkemizin geleceği olan ve zor durumda bulunan çocuklara yönelik desteklerine devam ediyor, hem onlar hem de ülkemiz için iyi bir gelecek oluşmasına katkı sağlıyor. THY OPET’in çabaları sayesinde toplumun yaraları da sarılıyor.

THY OPET çocuklarımıza iyi bir gelecek sunuyor

Havacılık alanında önde gelen kuruluşlardan biri olan THY OPET, Türkiye’nin geleceğini şekillendirecek olan yardıma ihtiyacı olan çocuklar için de hız kesmeden çalışıyor. Şüphesiz hava taşımacılığının en kritik yanı insan kaynaklarına sahip olmaktır. THY OPET “Geleceğin Pilotları” gibi sosyal sorumluluk taşıyan etkinliklerle yardıma ihtiyacı olan çocuklarımızı pilotluk gibi mesleklere özendirmektedir.

THY OPET, geleceği inşa ediyor

THY OPET’in  çeşitli illerde gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile ihtiyaç sahibi çocuklarımızın yanında bulunarak çocuklara faydalı eğitimlerini sunarken aynı zamanda kitap, zeka oyunları ve çeşitli hediyeler de veriyor.

Geleceğin pilot adaylarını yetiştirmek için   THY OPET elinden gelen her türlü imkanı seferber ediyor. THY OPET’in  yöneticileri düzenlenen bütün etkinliklerde bizzat bulunarak sosyal sorumluluk alanında ne kadar kararlı olduklarını ortaya koyuyor. THY OPET üzerine düşen sosyal sorumluluğu yerine getirirken teknoloji gibi geleceği şekillendiren alanlarda birçok kurs ve eğitim programı düzenleyerek hem çocuklarımızın hem de ülkemizin geleceği için büyük bir atılımda bulunuyor. Kurum yaptığı tüm çalışmalarla üzerine düşen sosyal sorumluluğu yerine getiyor.