Milyonlarca kullanıcıyı 150 bin markayla bir araya getiren Şikayetvar’ın verdiği 2022 A.C.E. Ödülleri (Mükemmel Müşteri Memnuniyeti Başarı Ödülleri) sahiplerini buldu. Geçen yılın ardından 2022 A.C.E. Ödülleri’nde de Kusursuz Müşteri Deneyimi Yaşatan Kripto Para Borsası kategorisinde kazanan Bitlo oldu.

400 Bin Kullanıcı Oy Veriyor

2015’ten beri her yıl düzenlenen A.C.E. Ödülleri’nin kazananları, 400 bin Şikayetvar müşterisinin oylarıyla seçiliyor. Şikayetvar’da yılda yaklaşık 400 bin kullanıcı marka değerlendirmeleri yapıyor. Bu değerlendirmeler baz alınarak Müşteri Deneyim Endeksi oluşturuluyor. Şikayetvar A.C.E. Ödülleri’nin sahipleri, bu Müşteri Deneyim Endeksi’ne göre belirleniyor.

A.C.E. Ödülleri’nde birinciye Diamond, ikinciye Gold ve üçüncüye ise Silver ödülleri veriliyor.

Müşteri Deneyiminde Bir Numara Bitlo

Markaların uçtan uca şikayet yönetim becerisinin ve müşteri memnuniyetinin ödüllendirildiği A.C.E Ödülleri’nde kripto para borsaları ayrı bir kategoride değerlendiriliyor. 2022 A.C.E. Ödülleri’nde, yaklaşık 400 bin kullanıcının oylarıyla Bitlo, Türkiye’nin Kusursuz Müşteri Deneyimi Yaşatan Kripto Para Borsası seçildi.

2018’den beri Türk kripto para yatırımcılarını en iyi kripto paralarla buluşturan Bitlo, aynı ödüle 2021 yılında da layık görülmüştü. Böylece Bitlo, iki yıl üst üste Türkiye’nin en iyi müşteri deneyimi sunan kripto para borsası oldu.

Bitlo İş Geliştirme Müdürü Sami Beyhan: “Bu ödülü üst üste ikinci kez almak gurur verici.”

2022 A.C.E. Ödülleri, 20 Mart 2023 akşamı Ankara’daki JW Marriott Otel’de düzenlenen ödül töreninde sahiplerini buldu. Törene Bitlo CEO’su Mustafa Alpay, İş Geliştirme Müdürü Sadık Sami Beyhan ve Operasyon Takım Lideri İlker Devrim de katıldı.

Bitlo adına ödülü teslim alan Beyhan, yaptığı konuşmaya deprem ve sel felaketlerinde yitirdiğimiz vatandaşlarımızı anarak başladı. Beyhan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bitlo olarak bu ödüle üst üste ikinci kez layık görülmek bizim için çok gurur verici. Kurulduğumuz günden bu yana amacımız, Türk kripto para yatırımcılarına en iyi şekilde hizmet vermek. Bunu başardığımızı düşünüyoruz.”

Bitlo Hakkında

2017’de Mustafa Alpay ve Hakan Baş tarafından kurulan Bitlo, Türkiye’nin köklü kripto para borsaları arasında yer alıyor. Kullanıcılarının Türk lirasıyla güven içinde ve kolayca kripto para alıp satabilmesini amaçlayan Bitlo’da Bitcoin (BTC) başta olmak üzere 80’in üzerinde kripto para listeleniyor. Bitlo, sepet token’lar ve rezerv token’lar gibi yenilikçi ürünleriyle de dikkat çekiyor.

Kullanıcı memnuniyetini ana önceliği olarak belirleyen Bitlo, kullanıcılarına yalnızca sağlam bir altyapıya sahip ve gelecek vadeden kripto paraları sunmaya özen gösteriyor. Bitlo, 7/24 müşteri desteği ve yüksek güvenlik önlemleriyle kripto para yatırımcılarına hizmet vermeye devam ediyor.