Bodrum popüler bir tatil beldesi olmasının yanı sıra Muğla’nın en büyük ilçelerinden de biri. Bodrum’a geldiğinizde mutlaka birinci tercihiniz tekne turu yapmak olmalıdır. Size harika bölgelerdeki koylarını, bilmediğimiz enfes doğal güzellikleri ve doğal harikaları görmenize olanak sağlamaktadır. Tekne turları görünüm ve dizayndan farklı olması diğer teknelere göre güzel görümüyle insanları kendilerine çekmeye olanak sağlamaktadır. Tekneye adımınızı atar atmaz size görünümüyle eşsiz güzellik sunan bu tekne müzik eşliğinde eğlenceli vakitlerin başlandığını anlamış olursunuz. Farklı konseptleriyle misafirlerine limitsiz konfor ve servis vermek için sunulan en üst düzey gemisidir. Bodrum tekne turu Muğla ilinin en gözde etkinliği arasında yer almaktadır.

Bodrum
Tekne Turları

Bodrum tekne turları oldukça çeşitli aslında. Birden fazla seçenek ve konsept seçeneği sayesinde aksiyon dolu maceralara katılma olanağı sunmaktadır. Denizin üstünde sanki filmlerde ya da dizilerde o anı yaşıyormuş gibi hissetmenizi amaçlayarak dizayn edilmiş bir günlük tur teknesidir. Her yaştan büyük, küçük, yaşlı, genç demeden her zevke hitao eden, deneyimde sınır tanımayan keyifli bir eğlence turudur diyebiliriz. Her kesime hitap eden bu gemisi her an yeni sürprizlerle karşılaşma olanağı sunmaktadır. Birçok şahane yüzme noktasına götürerek koylarda yüzmenin neşesini yaşatma imkanı sunmaktadır. Bodrum tekne turu yaparken manzaraların en ince detayını anınızın bir köşesine yer etmeye de olanak sağlamaktadır. Bu tekne turu sayesinde bol kahkahalı neşenizi hiç kaybetmeyeceğiniz ve yeni arkadaşlıklarda sunmaya olanak sağlamaktadır.

Bodrum Teknesinin Özellikleri

Bu tekneler genellikle 20 metre üzeri uzunluğa sahip oluyor. ve içerisinde 2 katlı 100 kişilik kapasitesine sahip geniş büyüklükte tur gemisidir. Dışında bir büyük simgesiyle gerçek gemisine binme olanağı sunmaktadır. Açık renkli ve ferah bir ortam sunuyor sizlere bu tekneler. İçine girdiğinizde sizi eğlence bol kahkaha ve macera sizleri beklemektedir. Dışındaki dekorasyonu sayesinde ilgi çekmektedir. İçerisinde her alanda mini klimalar bir yemek salonu, gençlerin kullanabileceği 3 çeşit bar seçeneği her kesime uygun köpüklü parti yeri, çocuklara ve büyüklere hitaben oyun odaları bulunmaktadır. İlk 2 katında bu saydıklarımı göreceksiniz.
 

Fiyatlandırma Seçenekleri

Bu eşsiz ve eğlencede sınır tanımayan teknemizde kusursuz gezinti istiyorsanız uygun fiyat seçeneğiyle Easy Book Tours’u tercih edebilirsiniz. Sadece ulaşılabilir fiyat listelerimiz sayesin de herkese bu muhteşem gemimizde eğlenceli vakitler geçirmeye olanak sunmaktayız. Tabii tüm bunlarla birlikte sadece size özel bir şeyler arıyorsanız Bodrum tekne kiralama hizmetini de düşünebilirsiniz.