Boluspor’un Yeni Dönemde Ana Sponsoru DyorEX Kripto Para Borsası Oldu!

Spor Toto 1'inci lig takımlarından Boluspor, kripto para borsa piyasası firmalarından Dyorex ile isim ve marka sponsorluğu anlaşması yaptı. Sezon sonuna kadar kırmızı beyazlı takımın adı Dyorex Boluspor oldu.

Boluspor Başkanı Savaş Abak ve yönetim kurulu üyelerinin kırmızı beyazlı takıma maddi gelirlerin sağlanması için yürüttükleri çalışmalar kapsamında isim ve forma sponsoru için Dyorex kripto para borsasıyla anlaşma imzaladı. 1 yıllığının imzalanan anlaşmada artık Boluspor, Dyorex Boluspor olarak anılacağını duyurdu.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde Boluspor Başkanı Savaş Abak ile Dyorex Yönetim Kurulu Başkanı Caner Çetin, kırmızı beyazlı takımın yeni sponsorluk anlaşmasını imzaladı. Yeni anlaşmayla beraber her iki taraf verdiği mesajlarda mutluluk duyduklarını ve uzun süreli bir çalışmanın ilk adımlarının atıldığını vurguladı.

Ayrıca Başkan Abak, sponsorluk anlaşmalarının çok önemli olduğunun altını çizerek “Ekonomik krizlerin yaşandığı bu ortamda spor kulüplerinin ayakta kalabilmeleri, başarılı olabilmeleri, bütçelerini daha sağlıklı yapabilmeleri için en önemlisi reklam ve sponsorluk anlaşmalarıdır. Sponsorlukların ana gayesi işbirliğidir. İki markanın birbirine katkısı çok önemlidir. Bu birlikteliğin faydalarını hep birlikte göreceğiz. Sponsorluklar çok önemli ve sponsor firmanın en büyük beklentisi kulübün başarılı olması. Bizlerde başarılı olacağız.” diye konuştu.

Dyorex Kurucusu Mahmut AVCI ise konuşmasında “Dyorex olarak Blockchain altyapısının gelişimine destek verdiklerini ve genç yazılımcıların gelişmesi için faaliyetler içinde olduklarını bunun yanında borsanın tanınabilirliğini arttırma ve ülkedeki birçok kullanıcıya ulaşmak içinde birkaç kulüple daha sponsorluk anlaşması imzalayacaklarını” vurguladı.

Dyorex Nedir? Dyorex Hakkında Merak Edilenler

Dyorex, sunduğu ayrıcalıklar ve sağladığı avantajlar ile Türkiye'deki en yaygın ve kullanışlı global kripto para borsalarından biridir. Başta Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) olmak üzere 40’dan fazla kripto para biriminin alınıp satılmasını sağlayan Dyorex'in Türkiye'de on binlerce müşterisi bulunuyor.

Dyorex'e Nasıl Kayıt Olunur?

dyorex.com sitesine giriş yapınız, ‘Kayıt Ol’ butonunu tıklayarak, açılan formu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurun. Formu doldurduktan sonra Kayıt ol butonuna basarak üyeliğinizi oluşturabilirsiniz.

Hesap ve kimlik doğrulama işlemlerini hallettikten sonra borsanın anlaşmalı olduğu Vakıfbank, Ziraat Bankası, Garanti Bankası ve Halkbank üzerinden Havale/EFT yöntemiyle 7/24 para yatırabilir ve çekebilirsiniz.

Diğer borsalardan farklı olarak Dyorex, Android ve IOS uygulamalarında yer alan Analiz sayfası üzerinden coinler hakkında teknik gösterge sinyalleri, para giriş çıkışları, Exchange-Onchain Pazar Derinliği, giriş-çıkış hacimleri gibi önemli temel verilere ulaşım sağlayabilirsiniz.

Kullanıcılar tarafından en çok beğenilen ayrıcalıklardan biri ise, ÜCRETSİZ BİREBİR WEBİNAR eğitimleridir. Bu eğitimlerde Teknik ve Temel Analiz başta olmak üzere Yatırımcı Psikolojisi, Tradingview Kullanımı, Doğru Trade İçin Püf Noktalar gibi toplam 22 Konuda 12 saat süren eğitimler verilmektedir.

Sizlerde sunduğu ayrıcalıklar ve hizmetler ile fark yaratan, adından söz ettiren Dyorex Kripto Para Borsası üzerinden Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) başta olmak üzere 30 üzerinde kripto para alım satım işlemlerini güvenle dyorex.com gerçekleştirebilirsiniz.