Can Dilekci Makyajı ile Özgürsün 
Farklı tarzlardaki çalışmaları ile son dönemde oldukça popüler olan bir diğer isimde Can Dilekci. 
Yaklaşık 5 senedir sosyal medya sektörünün içerisinde olan ve yüzüne yaptığı makyajlar ile adından söz ettiren Can Dilekci hem sosyal medya icerik üreticisi hem influcer hem de makyaj artisti. 18 yaşına girecek olan Can Dilekci bu işi yaklaşık 5 senedir yapıyor. Oldukça başarılı olan makyaj sanatçısı ve sosyal medya içerik üreticisi özellikle tercihleri ve yaptığı işbirlikleri ile de adından söz ettiriyor. Birçok influencerla ve fenomenle ortak çalışmaları ile popülerliğini da arttıran Can Dilekci aynı zamanda vegan. 

Makyaj Sanatı ile Adeta Tablo Gibi Görün
Yüzüne yaptığı makyajlar ile dikkat çeken isim oldukça yetenekli. Adeta bir ressam gibi kendini bambaşka bir tabloya dönüştürecek yeteneğe sahip. Instagram kullanıcı adı @candilekcci olan makyaj sanatçısı sayfasında paylaştığı makyajları sayesinde çok popüler. Farklı bir tarza sahip olan ve normal makyaj sanatçılarından onu ayıran şey ise yüzüne yaptığı yaratıcı çizimler. Kimi zaman bir karaktere kimi zamanda ünlü ressamların çizdikleri resimler ile kendine bir dünya yaratan Can Dilekci aynı zamanda Hande Yener’in yeni çıkacak olan”Aklımda” şarkısının klibinde kendi yüzüne ve vücuduna yaptığı sanatsal makyajı ile yer aldı. Kariyerinde bambaşka bir deneyim yaşayan isim kendisinin de en büyük gurur kaynağı. 
Haziran ayı itibariyle temelli İstanbul’a taşınan Can Dilekci makyajları sevenlerine de güzel haberleri verdi. Kına, nikah, düğün gibi özel gün makyajları da yapan ve isteyenlerin bu özel makyajlar için randevu oluşturabileceklerinden de bahseden makyaj sanatçısı kendi dışında yeteneklerini başkalarında da göstermek istiyor.