Süper Lig ekiplerinden Karadeniz temsilcisi Çaykur Rizespor'da Emmanuel Adebayor transferi konuşuluyor. Daha önce Süper Lig'de Medipol Başakşehir forması ile Kayserispor formasını giyen Nijerya asıllı Togo'lu yıldız golcüyü transfer etmek amacıyla Çaykur Rizespor çalışma başlattı. Togolu yıldız futbolcunun menajeri ile en yakın zamanda irtibat haline geçecek kulüp yöneticileri, mali açıdan uzlaşma sağlanırsa yıldız oyuncu Adebayor'u takımın devre arası hazırlık kampına dahil edecekler. Gelen haberler arasında tahminx konusu da yer alıyor.

  Aston Villa İle Anılıyor

Nijerya asıllı Togo'lu yıldız golcü 35 yaşında bulunuyor. Kariyeri başarılarla dolu Emmanuel Adebayor'un en son oynadığı Kayserispor'dan ayrılmasından sonra adı çok sık şekilde İngiliz kulübü Aston Villa ile anılmaya başladı. Bu şekilde İngiltere'ye gideceği konuşulan yıldız futbolcu için son anda Çaykur Rizespor sürprizi yaşandı. Yeşil mavili takım yıldız bir golcü transferi noktasında Adebayor için devreye girdi. Çizgisi ilgi ile izlenen tahminx.com açıklaması bekleniyor.

 Dinamo Kiev'den Harmash Transferi

 Yeşil Mavili takım Süper lig'in ilk yarısının tamamlanmasından sonra ikinci yarı hazırlıklarına Antalya'da devam ederken, Ukrayna ligi ekiplerinden Dinamo Kiev formasını giyen Ukraynalı Denys Harmash'ı 6 aylık süre ile sezon sonuna kadar kiraladı. Orta sahada görev yapan 29 yaşında bulunan futbolcu bu sezon ayrılığa kadar Dinamo Kiev forması altında 20 maçta süre alırken, bu maçlarda takımına 1 gol, 1 asistlik katkı sağladı. Ukrayna milli takımı formasını da 2011 yılından bugüne kadar giyen Harmash, milli forma altında ise 30 maçta yer aldı ve bu maçlarda da iki gol attı.

Harmash'ı kiralık olarak ara transfer döneminde kadrosuna katan ve takımını güçlendiren Karadeniz ekibi Yeşil Mavililer, Togo'lu yıldız golcü Adebayor noktasında ise karar aşamasında bulunuyor. Çok merak konusu olan youwin yeni giriş adresi ise açıklanmadı.

  Sportif Direktör Yılmaz Bal Farkı

 Süper Lig'in ikinci devresinde çok daha kuvvetli ve etkili bir kadro ile mücadele vermek isteyen Çaykur Rizespor'da ara transfer dönemi çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Bu transfer çalışmalarını yürüten sportif direktör görevinde bulunan Yılmaz Bal, Dinamo Kiev'de forma giyen 29 yaşındaki deneyimli orta alan oyuncusu Harmash'a attırdığı imza sonrasında da çalışmalarını sürdürüyor. Yılmaz Bal'ın takıma yeni takviyeler noktasında yoğun bir gayret içinde olduğu gelen haberler arasında. Ne gibi bir yol izleyeceği şu an için belli olmayan süperbetin yapacağı açıklamalar takip edilecek.

Karadeniz ekibinin teknik direktörlüğü görevini yürüten İsmail Kartal'ın ise forvet hattına mutlaka bir transfer yapılmasını istediği öğrenilirken, bu konuda özellikle Kayserispor'dan yeni ayrılan Togo'lu yıldız Adebayor'un transferi üzerinde durulduğu haberleri geldi. Yeni gelişmelerle adını sıkça duyuran süperbetin giriş adresi sunduğu avantajlar da oldukça beğeni topluyor.

 İsmi son günlerde Aston Villa ile ciddi bir şekilde anılan Togolu yıldız futbolcunun menajeri ile bir görüşme gerçekleşeceği ifade edildi. Takım yetkilileri uygun bir ücret ortaya çıkması durumunda bu transfer için yol haritasını belirleyecekler. Verdiği sürpriz promosyonlar ile tipobet adından söz ettirmeyi başarıyor.

 El Kabir İle Yollar Ayrılıyor

 Çaykur Rizespor'da takımla yolları ayrılacak isimler ile yapılan görüşmeler de devam ediyor. Takımın golcüleri arasında yer alan El Kabir'e kadroda düşünülmediği söylendi. Bu oyuncu için teklif gelmesi durumunda transferi için kolaylık sağlanacak. Bunun yanında sezon başında kadroya Altınordu'dan dahil edilen Yusuf Acer'in de 1. Lig'e kiralanacağı gelen haberler arasında yer alıyor. Sağladığı olanaklarla popülerliğini arttıran youwin kazandırmaya devam ediyor.