Crop Top Şıklığı

Crop top genellikle üst giyimlerde kullanılan gömlek, tişört ve bluz gibi kıyafetlerin göbek kısmı açıkta kalacak şekilde giyilen kıyafetlere verilen isimdir. Crop kıyafetler kesim şekline göre olan modellerdir. Bu modeller göğüs boyuna kadar açık olan modellerdir.

Crop kıyafetler sadece üst giyimde kullanılmamaktadır. Bu modeller pantolonlarda da yani alt giyimlerde de kullanılmaktadır. Crop pantolonlarla doğru ve iyi kombinler yapılırsa boyun daha uzun görünmesine yardımcı olmaktadır.

Crop Top Modelleri Nelerdir?

Crop top modelleri şekline, boyuna ya da kumaşın göre birçok çeşitlere sahiptir. Crop top modeller farklı tasarımlar ile göbeğin tamamını ya da istenilen ölçüde açıklık kalacak şekilde tasarlanmıştır.

Bu modellerin kullanımı genellikle yaz aylarında kullanıldığı gibi kışın da rahatlıkla kullanılmaktadır. Kışlık crop modelleri ise crop gömlek, crop mont, crop kazak gibi birçok modelleri bulunmaktadır. Crop top kıyafetler farklı kumaşlar ve kesimler ile tarzınıza uygun kıyafetler bulunmaktadır. Daha fazla crop top modelleri ve tasarımlarını görmek için https://www.axxelgulertekstil.com/crop-top-modelleri adresinden ulaşabilirsiniz.