Davetiye Modelleri

Yapılacak olan düğün ya da organizasyon için kişilerin tanıdıklarına ve sevdiklerine gönderdikleri kartlardır. Yapılacak olan davet organizasyona göre davetiye modelleri seçimi yapılır. Tasarımları ve modelleri ile birçok çeşidi bulunur. Sadece düğün ve nişan organizasyonları için basılmayan davetiyeler ister büyük bir organizasyon olsun, ister küçük bir organizasyon olsun her alanda basımı yapılır. Eğlenceli organizasyonlar için daha renkli davetiyeler kullanılırken, resmi ve küçük davetler için ise daha sade ve klasik tarzda davetiye modelleri seçilir. Firma içeriğini her sene yenileyerek farklı tasarım ve modeller ile müşterilerine hizmet vermektedir.

Tasarım Davetiye Modelleri

Tasarım davetiyeler genellikle kişilerin özel günleri olan düğün ve nişan davetiyeleri olarak bilinir. Düğün ve nişan davetiyeleri için farklılık arayan kişiler için tasarım modeller sunulur. Tasarım davetiye modelleri daha çok gelin ve damada ait detaylar bulunur. Davetiyenin görseli ve içerisinde yazılarda tamamen onlara ait olur. İsteğe göre yapay çiçekler ile yada deniz Kabukları ile süslenebilir. Tasarım davetiyelerin hazırlanması biraz zaman alacağından firma ile düğünden bir ya da iki ay öncesinden iletişime geçmeniz gerekir.

Düğün Davetiye Modelleri

Yapılacak düğün kadar seçilen davetiye de dikkat çekmektedir. Düğün organizasyonu yorucu ve zahmetli bir iştir. Çünkü düğünün yapılacağı mekan, davetli listesi, gelin ve damada odası süslemesi gibi heyecan verici tatlı bir telaş yaşanır. Çiftler düğünün kalıcı kılınması için önemli olan düğün davetiyesi aşamalarında da farklılık olsun isterler. Firma ile yüz yüze görüşüp kafanızdaki davetiye modelini sunabilirsiniz. İster firmanın kendi davetiye kataloğundan seçip veya her şeyi size ait olan bir model de yaptırabilirsiniz. Firma bu konuda tüm müşterilerine ayrı ayrı fikir sunmaktadır. Önemli olan karşılıklı memnuniyetin sağlanmış olması ilkesini benimser.

Davetiye Siparişi Nasıl Verilir

Öncelikle kafanızda belirlediğiniz davetiye modelini firmaya sunmanız gerekir. Firmanın İnternet adresine girip sipariş verebileceğiniz gibi yüz yüze görüşme esnasında da sipariş verebilirsiniz. Kaç adet gibi gerekli bilgileri incidavetiye.com internet sitesine girerek iletişim bilgilerinizi vermeniz yeterli olacaktır. Davetiyelerinizin size kolaylıkla ulaşması açısından önemlidir. Firma işini en iyi yaparak yıllardır devamlılığını sürdürmektedir.