Artık dünya globalleşen bir hal içerisindedir. Bu sebepten ötürü de nerede olursanız olun bir dil bilmek yeterli olmaz. Ancak dil öğrenmek de sizlerin gözünü korkutabilir. Her ne kadar zor gibi gözükse de dil öğrenmek sanıldığının aksine oldukça kolaydır. Ayrıca dil öğrenme siteleri arasında www.speechify.in web adresi sizlere birçok avantaj ile birlikte hizmet vermektedir.

Uygun fiyatlar çerçevesinde 1’e 1 çevrimiçi olarak İngilizce konuşma kursu alabilirsiniz. Grup derslerini sevmiyor olabilirsiniz. Hatta grup dersleri içerisinde çekingen de olabiliyor olabilirsiniz. Bunun için birebir ders imkanından faydalanarak her öğrenciye %100 ilgi gösterilerek daha verimli öğrenme şekilleri benimsenmiştir. Kurs sizlere sadece dil bilgisi değil özellikle de konuşmaya odaklanarak öğretim biçimi uygular. Dersin en az %50’si konuşmayla geçer. Bu oran elbette daha da yükselecektir ancak sizleri her zaman konuşma için teşvik ederek çalışma gösterilir.

Esnek zamanlama sayesinde size en uygun zaman aralığında bu kurstan faydalanmanız mümkün hale gelmiştir. İstediğiniz zamanı seçerek keyifli bir şekilde İngilizce öğrenmeye başlayabilirsiniz. Eğer İngilizce konuşma kursu içerisinden henüz ders almadıysanız ve bazı sebeplerden dolayı iptal ettirmek istiyorsanız satın aldığınız tarihten 7 gün içerisinde geri ödeme talep edebilirsiniz. Kurs içerisinde sizlere deneyimli öğretmenler ile birlikte uzman eğitim verilmektedir.

Uygun Fiyatlı Dil Kursu

Sizlere paket olacak şekilde belli fiyat aralıklarından hizmetler vererek uygun fiyatlara dil kursu almanıza yardımcı olur. En düşük paket içerisinde 15 ders vardır. Her ders yaklaşık olarak 30dk sürer. Her ders sadece size özel olarak verilir. Yani tamamen birebir bir şekilde firma üzerinden derslerinizi alabilirsiniz. Aynı zamanda satın aldığınız materyaller içerisinde ücretsiz bir şekilde sunulan çalışma materyali de mevcuttur. Esnek zamanlama ile birlikte istediğiniz vakit ders almaya başlayabilirsiniz. Bu 15 saat olan ders paketi 1 aylık bir pakettir. Eğer sizin için yetersiz olduğunu düşünüyorsanız 3 aylık, 6 aylık ve 12 aylık olmak üzere ekstra paketler de bulunmaktadır. Bu sayede sizlerde globalleşen dünyada yerinizi alarak farklı insanlarla iletişim kurabileceksiniz.