Durko Hangi Sektörlerde Kullanılır?

Durko, sektördeki ihtiyaçları öngörür ve bu ihtiyaçları karşılamak için kurulmuştur. 1987 yılından beri hizmet verir. Kimya, gıda, üretim sanayi, tekstil ve mühendislik alanı ile su ve atık sular ile ilgili hizmet verir. İlkelerinden ödün vermeyen, belirli hedefler yoluna devam eden firma, ürün danışmanlığı, montaj, servis hizmet ve ürün tedariği konusunda yardımcı olur.

Durko Nedir?

Durko geniş bir alanı kapsayan bir hizmet anlayışına sahiptir. Bu konuda ürün eksiklerini tespit etme, bu konuda profesyonel servis hizmeti verme, ürünler hakkında danışmanlık yapma gibi hizmetler verir. Özelikle mühendislik hizmeti gerektiren alanlarda çalışmalar yapar.

Tüm dünyada bilinen markaların danışmanlığını yapan Durko, satışlardan sonra da servis ve destek ekibi imkanı sunar. Tamamen profesyonel bir yaklaşımı benimser. Özelikle temeli insan kaynağı olan, teknoloji konularda yatırım yapmayı hedefler. İlkesi gelecek nesillere iyi bit dünya bırakmaktır. Bu konuda kalitesini her zaman sürdürmeyi hedefler. https://www.sanayiden.com/index.php?page=c2c/profile_view&keyword=durko&customer_id=5211  adresinden Durko hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Sunulan hizmet ve yapılan çalışmalar hakkında merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.