Kadın saat markaları denildiğinde ilk olarak akla Welder markası gelir. Renkli kordon yapımları ile gözleri üzerine çeken marka saat üzerinde tam bir ebruli çalışması yapmış gibi duruyor. Saatlerin oval kısımlarında yapılan renkli çalışmalar ile kordon ve cam içi arasındaki uyumu yakalıyor. Hasır kordon koleksiyonlarının da bulunduğu markada cam türü olarak mineraller kullanıyor.

Kasa rengi pembe altın olanlar ise son sezonun en çok beğenilenleri arasında yerini alıyor. Marka saat konusunda her zevke uygun saatlerin üretimini gerçekleştiriyor.

Kadın Markalarının En Dikkat Çeken Özelliği Nedir?

Her tarza uygun geniş bir renk skalasını saatlerinde uygulayarak hangi tarzda saat takmak istediğini bilen kadınlara ürün ortaya çıkartarak gösteriyor. Markalarda renkli kordonların yanı sıra tek renkli kayışlarda yer alıyor. Deriden yapılan kayışlar şeffaf ve pembe renkli olarak da üretilebiliyor. Çelik ve hasrın buluştuğu ürünler ise hiçbir zaman eskimiyor ve alınmaya devam ediyor.

Saatlerini farklı koleksiyonlar ile satışa sunan markalar gün geçtikçe daha fazla kadın kullanıcısını kendine çekiyor. Ürünlerin kaliteli olması da markaya duyulan güveni arttırıyor. Kadın kol saatlerini https://www.welderwatch.com/tr/kadin-saat/ bu sayfadan alabilirsiniz.