Evde Sperm Testi Sağlıklı mı?

Evde sperm testi, tüp bebek yaptırmak isteyen bireyler için sıklıkla merak edilir. Normal şartlarda klinik ortamda, ayrı bir odada eşlerin bulundurularak yapıldığı bu test günümüzde teknolojinin gelişmesi ile birlikte evde de yapılabilir. Klinik ortamda yapılan test ile evde yapılan testin hiçbir farkı yoktur. Her iki türlü de baba adayı tek başına ayrı bir odada boşalarak spermlerini test kitine doldurur. Ayrıca her türlü sperm testi laboratuvar ortamında uzmanlar tarafından değerlendirilerek neticelendirilir.

Kendinizi laboratuvar ortamında rahat hissedemeyecekseniz güvenle evde sperm testi yapabilirsiniz. Testten çıkacak sonuç ile yeterli üreme sistemine sahip olmadığınızı, sperm sayınızı ve üreme için yeterli olup olmadığını anlayabilirsiniz. Nadir olarak görülse de bazı kişilerde testte sperm görülmez. Bu da kişinin sperm kanallarının tıkalı olması ile ilişkindir. Böyle bir durumda uzman bir hekim tarafından küçük bir operasyon geçirerek tedavi olabilirsiniz.

Tüp Bebek İçin Sperm Testinin Önemi

Bilindiği üzere tüp bebek tedavisinde kadın ve erkekten sağlıklı sperm ve yumurtalık toplanır. Bu nedenle önceden durumu teşhis etmek oldukça faydalıdır. Sperm sayısının yeterli olup olmadığını ve üreme için yeterli sperm bulunup bulunmadığını anlamak için sperm testi yaptırmak gerekir. Son derece pratik ve güvenli olan evde sperm testlerine http://Geminilab.co sitemizden erişerek uygun fiyatlarda temin edebilirsiniz. Aynı gün içinde adrese teslimat da gerçekleştirmekte olan firmamız kalite belgesine sahip testlerini sizlere sunmaktadır.