Galatasaray'ın Sol Bekinden Samimi Açıklamalar

Zorlu bir sezonu geride bırakmaya hazırlanan Galatasaray futbol kulübünden sol bek oyuncusu Patrick Van Aanholt Fanatik'e samimi açıklamalarda bulundu. Süper Lig'de ve Avrupa Ligindeki gidişatı ve ligdeki düşme potasına doğru giden yolu anlatan deneyimli sol bek ayrıca takım için özeleştiride bulundu.

Kendimize Sormamız Lazım Sorun Nerede?

Hollanda asıllı futbolcu Patrick Van Aanholt Galatasaray'a geldiğinde Fatih Terim'in olduğunu ve şimdi ise Torrent'in olduğunu ve yeni yapılanmaya olan alışma sürecinde neden başarısız olduklarını kendi kendilerine sormaları gerektiğini ifade etti. Süper Lig'in de oldukça zorlu bir lig olduğunun ve yer alan her takımın top oynamak için sahada bulunduğunu gördüğünü açıkladı.

Lig bitimine 2 maçın kaldığını belirten deneyimli sol bek özellikle yaz tatili döneminde özeleştiri yapmanın gerekliliğinden bahsetti. Fanatik'e konuşan Patrick Van Aanholt bu kapsamda Avrupa'da iyi giderken Süper Lig'deki gidişat için sorunun nerede olduğunun farkına varılmasının gerekliliği üzerinde durdu. Gelecek sezon için hazırlanan yenileşme ve dönüşümün takıma adapte olacağına inancının sonsuz olduğunu da ekleyen Hollandalı sol bek daha iyi yerlerde olacaklarına olan inancının tam olduğunu belirtti.

50tl deneme bonusu

Önümüzdeki Sezona Odaklanmalıyız

31 yaşındaki Hollandalı sol bek Patrick Van Aanholt'un yaptığı açıklamalardan sonra özellikle gelecek sezonu işaret ettiği görüldü. Daha iyi bir Galatasaray'da olacağına inanan sol bek burada kalmak istediğini ve bunun için çok çalışacağını da ekledi. Ayrıca Galatasaray'ın güçlü bir futbol takımı olduğuna olan inancının devam ettiğini de ekledi.

Formun Üstü

Formun Altı