Galatasaray’da üst üste gelişmeler yaşanıyor. Fatih Terim tarafından sezon sonunda yapılacak olan transferlerin şimdiden belirlendiği ifade ediliyor. Aynı zamanda da takımdan ayrılacak olan isimlerin de kesinleştiği yönde bilgiler geliyor. Büyük umutlarla transfer edilse de beklenileni bir türlü veremeyen golcüyle de yolların ayrılacağına dair bilgiler veriliyor. Muslera da sezon sonunda fiyatında indirime gideceği gelen haberler arasında yerini alıyor. Emre Akbaba için de yeni bir sözleşme önerileceği ifade ediliyor. Ancak Emre Akbaba’nın takımda olmayacağı ve kiralama yolunun izleneceği işaret ediliyor. 1 milyon 400 bin Euro garanti para alan Emre Akbaba’nın sezon kadrosuna dahil edilmeyeceği gelen haberler arasında yer alıyor.

Galatasaray’da Gelecek Sezon Kadrosu Şekilleniyor

Bu sezonu şampiyon olarak bitirmek isteyen Galatasaray; hafta sonunda oynanacak olan Aytemiz Alanyaspor maçını kazanmak istiyor. Falcao ve Feghouli kampa dahil olsa da Cezayirli oyuncunun maç kadrosuna alınması beklenmiyor. Gelen son dakika haberlerine göre Galatasaray kadrosunda ciddi değişimlere yer verilecek. Takımın bütçesinde 15 milyon gibi bir kazanç sağlamak adına yıldız futblcularla yollar ayrılacak. Mustafa Denizli döneminde Galatasaray formasını giymeye başlayan oyuncularla da anlaşmalar sonlandırılacak. Öte yandan Muslera, Belhanda ve Emre Akbaba’nın sözleşmelerinde de değişikliğe gidilecek. Gelen haberler doğrultusunda bu şekilde bir kararın hem yönetim hem de teknik ekip tarafından değerlendirildiği de söz konusu oluyor.

Galatasaray’da Büyük Operasyon

Galatasaray’da ilk olarak yıllık 5 milyon Euro kazanan Radamel Falcao ile yollar ayrılacak. Aynı zamanda da Etebo, Saracchi, Linnes ve Şener de takımdan gidecekler arasında yer alıyor. Öte yandan indirimli sözleşmelerle birlikte takımın maaş bütçesi 55 milyon Euro’dan 40 Milyon Euro’ya çekilecek. Dursun Özbek döneminde takımın 65 milyon bütçesi bulunuyordu. Sonraki başkan Mustafa Cengiz ise 3 senede bu giderleri 10 milyon Euro indirmeyi başardı. 2020-2021 yılında A takımının toplam gideri de 55 Milyon Euro olarak belirlenmişti. Önümüzdeki sezonda takımın genel bütçesinin 40 milyon Euro’ya çekilerek; bu şekilde bir tasarrufa gidileceği de ifade ediliyor.

Muslera İndirime Hazır

Yıllık 5 milyon Euro maaş alan Radamel Falcao ile yolların ayrılmasından sonra Galatasaray’da 10’dan fazla futbolcunun sözleşmesi de sona eriyor. Sözleşmesi sona eren Muslera’ya yeni bir teklif götürülecek. Muslera’nın 1 milyon Euro indirime gideceği de gelen haberler arasında yer alıyor. 3.3 milyon Euro kazanan Belhanda’nın ise 1.5 milyon Euro’luk sözleşmeye dahil edileceği ifade ediliyor. Yıllık olarak 1.75 milyon Euro kazanan Emre Akbaba’ya da TL cinsinden yeni maaş sunulacak.

Fatih Terim tarafından verilen rapor doğrultusunda kiralık olarak oynayan Etebo ve Saracchi ile de yollar ayrılacak. Bu sayede de fazladan 2.5 milyon Euro gibi bir masrafın ortadan kalkması durumu da gündeme gelecek gelişme olacak. bedava bahis siteleri ve bedava bonus veren siteler için milanobet incelemesi adresini ziyaret etmenizi öneririz