Gaziantep'teki baba dehşeti, geçtiğimiz dönemlerde gündemi derinden sarsmıştı.

2 aylık bebeği Cihan Göç'ü öldüresiye darbettiği görüntüleri yayınlanan Yunus Göç'ün 'nitelikli öldürmeye teşebbüs' suçundan 20 yıla kadar hapsi istenmişti.

Cani baba Yunus Göç’ün yargılanmasına devam edildi. Baba Yunus Göç, Gaziantep 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen 3. duruşmaya SEGBİS'le bağlandı.

Duruşmada, anne Semra Göç ile avukatı Esra Kantar, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü avukatları ile sanık avukatı Muhammed Enes Kayabaş da hazır bulundu.

Bebekte travmatik kanamalar oluştu
Duruşma, Cihan bebek için istenilen kati raporun okunmasıyla başlandı. Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesi Anabilim Dalı tarafından hazırlanılan raporda, bebekte yaralanma nedeniyle oluştuğu bildirilen travmatik kanamanın, yaşamı tehlikeye sokan bir duruma neden olduğu paylaşıldı.

Bebekten tekrar muayene istendi
Travmanın, basit tıbbi müdahale ile giderilecek ölçüde hafif nitelikte olmadığının belirtildiği raporda, bebeğin maruz kaldığı darbelerin duyu ve organlardan birisinin işlevinin sürekli zayıflaması veya yitirilmesi yönünden değerlendirilebilmesi için, bebeğin olay tarihinden bir yıl sonra söz konusu anabilim dalında tekrar muayene edilmesi gerektiği ifade edildi.

"En ağır cezayı alsın"
Sanığın tutukluluk halinin devam etmesini talep eden anne Semra Göç, “En ağır cezayı almasını istiyorum” dedi.