Grand Nar Hotel’i Özel Kılan Detaylar Nelerdir?

Kemer; her ne kadar Marmaris veya Bodrum kadar popüler olmasa da harika bir yerdir. Bilhassa yaz aylarında nüfusunun ikiye katlandığını ifade edebiliriz. Kemer; bünyesinde birbirinden harika otel seçeneklerine de yer verir. Onlardan birisi de Grand Nar Hotel!

Neden Kemer’e Gidilmeli?

Grand Nar Hotel hakkında bilgi vermeden evvel yaz tatili için neden Kemer’i tercih etmeniz gerektiğini konuşalım! Burada yapacağınız aktiviteler sınırsızdır. Denizi, dağları ve çam ormanları ile fark yaratan bir yerdir. Ayrıca, tabiat parkları da muhakkak ziyaret edilmelidir. Kemer; eşsiz koyları ile de farkını ortaya koyar.

Kemer’e geldiğiniz takdirde ilk olarak günübirlik turlara katılmalısınız. Bu sayede, Kemer’in cennetten farksız koylarını gezip görme şansını elde edebilirsiniz. Ayrıca, Kemer kent merkezini de kesinlikle görmelisiniz. Bilhassa Saat Kulesi, Atatürk Heykeli, Liman Caddesi, Kemer Marina, Ayışığı Parkı ve Folklorik Yörük Parkı kesinlikle görülmesi gereken yerler arasındadır.

Kemer; günübirlik turları ile de farkını ortaya koyar. Ancak, bu turların yalnızca koyları gezmekten ibaret olduğunu düşünmemelisiniz. Bilhassa Göynük ve Köprülü Kanyonu’nda rafting ve kanyon turuna katılmak doğru bir seçenek olacaktır. Ayrıca, bisiklet, cip safari ve ATV safari turları da keyifli vakit geçirmek isteyenlere hitap eder. Son olarak, Tahtalı Dağı Olimpos teleferik turu da yolu Kemer’e düşenler için harika bir sosyal aktivite seçeneğidir.

Grand Nar Hotel Müşterilerine Neler Vaat Eder?

Nar Group Hotels bünyesinde yer alan bir oteldir. Doğanın kıyısında yer alan bir otel olmakla beraber ziyaretçilerine yeşilin elli tonunu keşfetme şansını sunar. İnsanlar; bu otelde konaklamayı tercih ettikleri takdirde güne kuş sesleriyle uyanırlar. Bunun yanı sıra, otelin konaklama seçenekleri de kusursuz olarak tanımlanabilir. Grand Nar Hotel bünyesinde 85 oda vardır. Ayrıca, otelin yatak kapasitesi 180’dir. Odaların her birisi müşterilerin ihtiyaçları dikkate alınarak tasarlanmıştır. Örneğin, odalarda balkon vardır. Buna ek olarak, split klima, kasa, televizyon, uydu yayını, telefon, banyoda duş, tuvalet, saç kurutma makinesi gibi alternatifler yer alır.

Grand Nar Hotel

Grand Nar Hotel; aktivite seçenekleri ile de göz doldurur. Açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, çocuk oyun alanı, Türk hamamı ve fitness salonu imkanları ile fark yaratır. Ayrıca, otelin plaja ücretsiz servis imkanının olduğunu da ifade edebiliriz. Buna ek olarak, sauna, masaj, bilardo, emanet kasa ve sağlık hizmetleri; ücretli olarak sunulur. Rezervasyon için otelin internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.