Hardline

Hardline ürünleri Kavi Gıda tarafından üretilmektedir. Kavi Gıda, Türkiye'nin ilk Hardline markası sporcu beslenmesini kendi tesisinde üretmektedir. Kore'de ilk marka olduğu için Kore'de bilinen bir marka olup, yurtiçinde ve yurtdışında iyi bilinen ve bilinen spor besin takviyeleri üretmektedir.

Hardline Nutrition Üretime Kaç Yılında Başlamıştır?

Kavi Gıda 2003 yılında patent alarak Hardline projesine Türkiye'de üretmeye başladı. Sektördeki ilk ve en eski yerli marka olarak portföyünü günümüze kadar genişleterek tüketicilerin beğenisine sunmaktadır. Hardline ürünleri saf halde ithal edilmekte ve o kadar ucuzdur ki ülkemizde paketlenmekte ve son kullanıcılar tarafından tercih edilmektedir.

Hardline Nutrition Hammadde Kalitesi

Hardline Nutrition, ihtiyaç duyduğu hammaddeleri kendi alanında dünya liderlerinden temin etmekte, kendi tesislerimizde yüksek kaliteli patentler ve ambalajlar üretmektedir. Hardline'ın Türkiye'de distribütörü olan ve kendi tesislerini kullanan hammadde üretim firmasının avantajı, ürünlerini tüketiciye en ekonomik şekilde ulaştırabilmesidir.

Hardline Nutrition Ürün Çeşitliliği

Hardline serisi, spor beslenmesinde her tüketicinin ihtiyaç duyduğu hemen hemen her şeye sahiptir. Protein Tozları: Hardline Hipro, Whey Zone ve Whey 3Matrix gibi protein türleri vardır. Hardline Hipro Isolate, protein tozu ihtiyaçlarınızı karşılamanıza yardımcı olur. Peynir altı suyu bölgesi, kapsamlı içeriği sayesinde gün boyu protein alternatiflerinden biridir. Matrix Whey 3, izole edilmiş, konsantre ve hidrolize edilmiş içeriklerde mevcuttur. Ayrıca Matrix Base'in 3 serisi ve kreatin içermeyen formülleri de mevcuttur. Ayrıca kullanım kolaylığı için ayrı ayrı paketlenmiştir.

L-Karnitin, CLA ve Diet: Hardline Carnitine, kilo vermek isteyen tüketiciler için Burner ve Cla One ürünleri ile birlikte üretilmekte ve pazarlanmaktadır. Kilo verme hedeflerinizi desteklemek için enjekte edilebilir, tablet ve sıvı formdaki bu ürünleri https://www.protein34.com/hardline sitesinden seçebilirsiniz.