Hediyelik Eşya Olarak Plaketler

Ödül törenlerinde alanında başarılı olmuş kişilere plaket takdimi yapıldığına hepimiz en az bir kez şahit olmuşuzdur. Yarışmalarda müsabakalarda üstün başarı göstermiş kişilere uygun plaket takdimi yapılmaktadır. Sizlerde bu ve bunun gibi ödül ürünleri arayışı içerisindeyseniz Akdeniz Reklam sizin için doğru adres olmaktadır. Yarışmada başarı göstermiş kişilere kristal plaket sunabilir onların başarısını takdir ettiğinizi gösterebilirsiniz.

Madalya ve Kupa

Spor müsabakalarında başarı kazanmış takımlara ve oyunculara madalya takdimi yapılmaktadır. Alanlarında başarı göstermiş kişilerin ödüllendirilmesi önemli bir olaydır. Sizlerde başarılı olmuş kişilere bu başarılarını takdir ettiğini gösterebilir bu kişileri mutlu edebilirsiniz. Akdeniz Reklam plaket başta olmak üzere, masalarda bulunan isimlikler, kupalar ve madalya hizmetleri sunmaktadır. Bu ürünlerin satışını gerçekleştirmekte olup alanında başarılı kişileri mutlu etmenize olanak sağlamaktadır. Uzun yıllardır bu alanda hizmet vermekte olan Akdeniz Reklamın sunmuş olduğu ürünler bunlarla da sınırlı değildir.

Masalar için isimlikler

Bir mevkiden başka bir mevkiye terfi etmiş kişilere verilebilecek en önemli hediyelikler arasında isimlikler yer almaktadır. Kristal masa isimliği veya ahşap masa isimlikleri amirlere veya önemli başarısı bulunmuş kişilere verilebilecek hediyelik eşyalar arasında yer almaktadır. Sizlerde bu hizmetlerden faydalanıp başarılı olmuş kişilere başarılarını takdir ettiğinizi gösterebilirsiniz.

Ofisler için Tabela hizmetleri

Tabelalar ofislerde yer alan ve dükkân isimlerinin üzerinde yazılı olduğu araçlara verilen isimlerdendir. Yeni bir ofis ve işyeri açmış kişiye verilebilecek önemli hediyelikler arasında yer almaktadır. Akdeniz Reklam dükkanlar için hazırlanacak olan tabela hizmetlerini sunmaktadır. Tabela, Plaketler, Madalya ve Kupalar sunulan ürünler arasında yer almaktadır. Sizlerde iş yeri açmış olan bir tanıdığınıza güzel bir hediye düşünüyorsanız bu hizmetlerden faydalanabilirsiniz.

Akdeniz Reklam

İstanbul Beyoğlu'nda bulunan ofisinde her yıl binlerce kişiye plaket hizmetleri sağlanmaktadır. Firma Plaket denildiğinde akla gelen ilk isimlerden birisi olmaktadır. Spor müsabakalarında veya yarışmalarda üstün başarı göstermiş kişilere bu hediyelikler uygun olmaktadır. Bunun dışında reklamcılık ile alakalı her türlü ürünü bu çatı altında bulabilirsiniz. Sizlerin de hediyelik plaket arayışınız sürüyorsa bu firmayı gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Web sayfasını ziyaret edebilir daha detaylı bilgiler alabilirsiniz.